Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kandıra’ya Recep Şenol atandı

CHP Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz ve yönetiminin istifa etmesinin ardından 28 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongreye kadar yerine CHP Kandıra Belediye Meclis üyesi Recep Şenol atandı.

6 Mayıs 2014 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.978 kez okunmuştur

CHP Kandıra’ya Recep Şenol atandı
CHP Kandıra’ya Recep Şenol atandı
CHP Kandıra Belediye Meclis üyesi ve aynı zamanda eski İl Genel Meclis üyesi olan Recep Şenol, bir ay sonra yapılacak olan olağanüstü kongreye kadar genel merkez tarafından ilçe başkanlığına atandı. Parti üyelerini ve delegelerini bir araya getirerek kongreye hazırlamak için geçici olarak göreve getirilen Şenol, olağanüstü kongreye kadar gerekli çalışmaları yapmak üzere kolları sıvadı. Delege listesini 6 Mayıs 2014 tarihinden itibaren parti binasına astıklarını söyleyen Şenol, delegeleri parti binasına davet etti.
KONGREYE DAVET İlçe başkanlığına henüz aday başvurusu yapılmadığını veya herhangi bir ismin ön planda olmadığını söyleyen Şenol, “Şu ana kadar başkanlık için müracaat başvurusu yapılmadı ama ilerleyen günlerde bu yönde taleplerin geleceğini düşünüyoruz. Tüm üyelerimizi, partililerimizi ve delegelerimizi 28 Mayıs saat 10.30’da Yelken Sineması’nda gerçekleşecek olan kongremize davet ediyorum” dedi. Başkan Recep Şenol’un kongreye kadar yeni yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Ersin Çelebi, Ayhan Alkan, Mehmet Durmuş, Selami Yıldız.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑