Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kandıra’ya kadın aday

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün 2 Mart’ta gerçekleşecek kongresinde aday olduğunu açıklayan eski ilçe başkanı Muzaffer Yağız’ın ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Eyisabuncular Vurmaz da adaylığını açıkladı.

29 Şubat 2016 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.900 kez okunmuştur

CHP Kandıra’ya kadın aday
CHP Kandıra’ya kadın aday

Bilindiği gibi CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol ve yönetimi, CHP İl Örgütü’nün kongresinde Kandıra’dan yönetime ve kurultay delegeliğine kimse alınmadığı için topluca istifa etmiş, yerine kayyum heyeti atanmıştı. 2 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul için ilk olarak eski ilçe başkanı Muzaffer Yağız adaylığını açıklamıştı. Yağız’ın ardından sürpriz bir isim ilçe başkanlığına aday oldu. CHP Kandıra eski ilçe başkanlarından Sevim Deren’in tam destek verdiği öne sürülen CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Eyisabuncular Vurmaz, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

KADININ GÜCÜNÜ YANIMDA HİSSEDİYORUM

Vurmaz, yaptığı basın açıklamasında, “Birlikte çalıştığımız Recep Şenol ve yönetiminin istifa etmesinden sonra yaşanan süreçte, Kandıra’daki CHP seçmeninin yenilik arayışı, tekrar toparlanma anlamındaki bilinci, yerel siyasette kadının önemini  fark etmesi ve sürekli vurgulamasıyla birlikte, herkesin ortak dileği ve sinerjisiyle, kadın gücünü bilerek ve yanımda hissederek ve herkesin sindirdiğine şahit olarak, Kandıra İlçe Başkanlığına adayım” ifadelerine yer verdi.

KANDIRA BÖLÜNMELERDEN KURTULACAK

Kandıra örgütünün gruplaşmalardan ve adamcılık anlayışından kurtulacağını da sözlerine ekleyen Vurmaz, “Kandıra’da CHP’nin  var olduğuna, var olacağına inandığımdan dolayı, harekete geçmeyi bekleyen potansiyel gücü ortaya çıkarmak için, yerelde kazanılan gücün şehre yansımasının öneminin farkında olarak, bütün enerjimizi kişiler üzerinde değil ideolojimiz ve davamız üzerinde yoğunlaştırarak çalışmalarımıza başlayacağız. Kandıra, sözde bölünmelerinden, adamcılık anlayışından, zannettiği yorulmuşluğundan, asılsız rehavetinden ve bunlara bağlı kaybettiği zamandan kurtulacaktır. Kurduğumuz ve  herkesin temsil edildiği yönetim bunları yapmaya muktedirdir. Gerçeklerinin farkında olan sayın partililerimizin, delegelerimizin, büyüklerimizin tek dileği ve iddialı isteği tek fikir, tek anlayış ve tek dava olabilmektir. Bu bağlamda demokratik bir seçim olacağına inancım bakidir. Partimiz ve Kandıra’mız için hayırlı bir seçim diliyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑