Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kandıra, tek listeyle kongreye gidiyor

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün üçüncü olağan kongresi yarın Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut başkan Recep Şenol, tek aday olarak katılacak

1 Aralık 2015 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.910 kez okunmuştur

CHP Kandıra, tek listeyle kongreye gidiyor
CHP Kandıra, tek listeyle kongreye gidiyor

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün üçüncü olağan kongresi yarın Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde saat 12.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. 173 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye mevcut başkan Recep Şenol, tek aday olarak katılacak. Öte yandan Başkan Recep Şenol, üç seçim geçiren yönetimde bir takım değişiklikler olacağını ifade etti.

PARTİYE SAHİP ÇIKMA ZAMANI

CHP Kandıra İlçe Başkanı ve başkan adayı Recep Şenol, yapılacak kongreye ilişkin yaptığı açıklamada delegelerden partiye sahip çıkmasını istedi. Şenol, “Bugün bir demokrasi bayramı yaşayacağız. Delegelerimizin partisine sahip çıkmasını istiyorum. Yapılacak kongrede şu an tek aday gibi gözüksem de delegelerimizin kongreye gelerek partisine verdiği önemi göstermesi gerekiyor” dedi.

YÖNETİMDE YENİLİKLER OLACAK

Mevcut yönetimle birlikte üç seçim geçirdiklerini hatırlatan Başkan Recep Şenol, yönetimden kendi rızasıyla ayrılmak isteyenlerin olduğunu da kaydetti. Şenol, “Geride bıraktığımız süreçte genel seçimleri yaşadık. Yönetimde yorulan ve benden müsaade isteyen arkadaşlarımız oldu. Bu arkadaşlarımızın yerine yeni isimler koyduk. Yenilenmiş bir yönetimle sıkı bir çalışma programı hazırlayacağız” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑