Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kandıra’nın ilk aday adayı Muzaffer Yağız

İstifa dilekçesini il başkanlığına teslim eden CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu için ilginç bir yorum yaptı: “O sadece göbeğini kaşıyor.”

15 Temmuz 2013 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.241 kez okunmuştur

CHP Kandıra’nın ilk aday adayı Muzaffer Yağız
CHP Kandıra’nın ilk aday adayı Muzaffer Yağız
CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, önceki akşam Bereket Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğinde istifa ettiğini açıkladı. Kandıra Belediyesi Başkanlığı’na aday olacağını her fırsatta dile getiren Yağız, istifası dilekçesini ise CHP İl Başkanlığı’na teslim etti. KİMLER KATILDI? Düzenlenen iftar yemeğine; Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Akdemir, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Mustafa Öğren, il yönetim kurulu üyeleri Nejdet Bayhan, Selçuk Kurcan, Nejat Çakır, İzmit ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Kahraman katıldı.
EVİN DE KATILDI Ayrıca; Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile vatandaşların yanı sıra uzun bir dönem CHP Kandıra İlçe Binası’na adım dahi atmayan Kandıra Belediyesi eski Başkanı Kenan Evin de yemekte yer aldı. ZAMANI GELDİ Aday adaylığını ilan eden Yağız, destek beklediğini belirterek, “Sizlerin desteği ile 3 dönemdir bu görevi yürütüyorum. Zaman zaman arkadaşlarımız, partililerimiz artık başkanlıktan ayrıl diyorlardı. Biz hep zamanı var dedik. Artık ayrılmanın zamanı geldi” dedi.
BİZDEN ALDILAR Siyasette iç çekişmelerin her zaman olduğunu belirten Yağız, “Bizim kimseye herhangi bir kırgınlığımız, dargınlığımız yok” diye konuştu. Kandıra’nın 2009 seçimlerinde ‘üçlü olsun güçlü olsun’ mantığıyla belediyeyi kendilerinden aldığına değinen Yağız, şunları söyledi: “Karaosmanoğlu ve Cengiz Kan’ın gülen bir resmi vardı. AKP BECERİKSİZ ‘Üçlü olsun güçlü olsun’ diyerek Büyükşehir dahil 13 belediye AKP’nin oldu. Muhalefet partisi olmamıza rağmen, Mustafa Öğren döneminde yaptığımız projelerle Büyükşehir’den istediğimiz desteği aldık ve bir çok hizmeti gerçekleştirdik. Fakat AKP’li belediye olarak beş senede Kandıra beceriksiz, basiretsiz bir yönetime teslim edildiği için maalesef on yıl kaybetti.”
GÖBEĞİNİ KAŞIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu fena eleştiren Yağız, şöyle devam etti: “Kocaeli, kişi başına 570 lira aylık vergi alıyor, gelen bu paraları köylere fırın, çiçek, böcek diye harcıyor. Karaosmanoğlu, spor yürüyüşlerinde göbeğini kaşıyor. O sadece göbeğini kaşısın. Büyükşehir Kandıra’ya yatırım yapmak zorunda. LAĞIM KOKUYOR Mavi Bayrak aldık diye övünüyorlar ama Cebeci lağım kokuyor, Bunlar dua ederek yiyorlar. Kandıra’da dört gündür su akmıyor, soruyoruz, iki boru patladı, ‘onaramadık’ diyorlar. Çarşamba günleri merkezde, ana caddeye araçları getirip çalışma yapıyorlar, arka sokaklar beş seneden bu yana rezil bir şekilde girilmiyor.”
BELEDİYEYİ ALACAĞIZ Eleştirilerini arka arkaya sıralayan Yağız, “Ne merkezde ne de köylerde CHP’nin belediyeyi alamama gibi bir korkusu yok. Köylerin oy kullanacak olması bizim için bir eksi değil. Kandıra belediyesini yüzde yüz alacağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑