Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kandıra istifayı konuşacak

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün il yönetimine ve kurultay delegeliğine kendilerinden kimsenin alınmamasına tepkisi devam ediyor. İlçe Başkanı Şenol, istifa edip etmemeye yapacakları toplantılar sonrası karar vereceklerini söyledi

4 Ocak 2016 Saat: 12:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.854 kez okunmuştur

CHP Kandıra istifayı konuşacak
CHP Kandıra istifayı konuşacak

CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, il kongresi öncesinde kendilerinden hem il yönetimine hem de kurultay delegeliğine birer kişi alınmamasına sert tepki göstermişti. İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın sözünü tutmadığını belirten Şenol, “Biz de ilçe örgütü olarak bundan sonra buna göre tavır alacağız. Bize İl Başkanı Cengiz Sarıbay söz vermişti; ‘Tüm ilçe başkanlarım doğal kurultay delegesidir’ demişti. Ama bu sözünden vazgeçmiş görünüyor. ‘Akşam sarhoştum, sabah ayıldım’ mantığıyla bu iş olmaz” diye konuşmuştu. Tüm bu gelişmeler sonrası CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde bazı istifaların yaşanabileceği konuşulmuştu. 


BİR KARAR VERECEĞİZ 
Dün gazetemize yeni bir açıklama yapan İlçe Başkanı Recep Şenol, kırgınlıklarının devam ettiğini belirterek, “Üzgünüz, böyle bir coğrafyada mücadele ediyoruz. Zor koşullar altında çalışıyoruz ama maalesef gözardı ediliyoruz. Yakın bir zamanda ilçe yönetimimizle bir toplantı yapacağız. Sonrasında da ilçede geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda parti büyülerimiz ve delegelerimiz ve partililerimiz olacak. Kandıra İlçe Örgütü’ne yapılan bu haksızlığı konuşacağız. Bu toplantılardan istifa kararı çıkarsa biz ilçe yönetimi olarak istifa ederiz. Eğer istifa kararı çıkmazsa, devam kararı çıkarsa mücadelemiz aynı şekilde devam edecek” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑