Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kandıra, İhsanoğlu için kolları sıvadı

CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, yönetimi ile birlikte çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

15 Temmuz 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.251 kez okunmuştur

CHP Kandıra, İhsanoğlu için kolları sıvadı
CHP Kandıra, İhsanoğlu için kolları sıvadı
CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol ve yönetimi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kolları sıvadı. Çatı adayı İhsanoğlu’na tam destek veren Kandıra İlçe Örgütü, köy köy gezerek İhsanoğlu’nu tanıtmaya ve oy istemeye başladı. Çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklama yapan Şenol, İhsanoğlu’nun devlet adamı niteliğinde bir aday olduğunu ve yönetimi ile birlikte kapı kapı dolaşarak İhsanoğlu’nu tanıtmak için çalıştıklarını belirtti. CUMHURİYET İLKELERİNE BAĞLI İhsanoğlu’nun Cumhuriyet ilkelerine bağlı bir aday olduğunu savunan Şenol, “Bilindiği gibi partimiz tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yoğun görüşmeler yapmıştır. Cumhurbaşkanı adayının partiler üstü, devlet adamı niteliğinde, barış dilini kullanan, her kesime eşit mesafede duran, herkesi kucaklayacak bir kişi olması noktasında bileşilmiştir. Partimizin uzlaşma anlayışı çerçevesinde yaptığı bu çalışmalar sonucu Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adı öne çıkmıştır. İhsanoğlu, tüm kesimlere eşit mesafede duran uluslararası saygınlığı yüksek bir diplomat ve bilim adamıdır” dedi.
TANITIP OY İSTİYORUZ İhsanoğlu için “Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyen, seçildiğinde de başkanlık sistemini getirmeyi düşünmeyen bir uzlaşı adayıdır” diyen Şenol, “Bizler CHP Kandıra İlçe Örgütü olarak genel merkezimizin diğer muhalefet partileriyle ortak aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yanında olduğumuzu ve güçlü bir şekilde desteklediğimizi belirtmek isteriz. Çalışmalarımıza milletvekillerimiz ve il örgütümüzün desteği ile köy köy, mahalle mahalle, kahve kahve ve kapı kapı dolaşıp Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtıp oy istiyoruz, istemeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑