Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı dünya evine girdi

CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Marangoz, hayatını Huriye Bulut ile dün gece görkemli bir düğün töreniyle birleştirdi

11 Eylül 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.334 kez okunmuştur

CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı dünya evine girdi
CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı dünya evine girdi
Kandıra’nın tanınmış simalarından merhum Çalköy eski muhtarı İsmail Hakkı’nın biricik oğlu CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Marangoz, Naciye-İsmail Bulut’un güzel kızları Huriye Bulut ile Namazgah aile çay bahçesinde görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.
İlçemizin sevilen gençlerinden Çağlar Marangoz uzun yıllardan beri ilçemizde ticaretle uğraşıyor. Marangoz aynı zamanda Kandıra CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını da yürütüyor. Bolu’nun tanınmış simalarından Naciye- İsmail Bulut’un kızı olan Huriye Bulut Kandıra Çok Programlı Lise’de öğretmen olarak görev yapıyor.
Önceki gece Namazgah Aile Çay Bahçesinde görkemli bir düğün töreni ile eğitim ve siyasetçiler bir araya geldi. Düğün törenine CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve İl yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Çok Programlı Lise Müdürü, Kandıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve İlçe yönetimi, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri çok sayıda davetli, siyasetçi ve öğretmen katıldı. Huriye Bulut ve Çağlar Marangoz’un mutlulukları gözlerinden okunurken davetliler çelenk, çiçek ve takılarla adeta gelin ve damadı süsledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑