Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kandıra’da 18 istifa şoku

CHP Kandıra ilçe teşkilatı tam toparlanıyor derken, meclis üyeleri aday listesi CHP’yi karıştırdı. Muzaffer Yağız, yaklaşık 18 ismin istifa edeceğini belirtti.

19 Şubat 2014 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.225 kez okunmuştur

CHP Kandıra’da 18 istifa şoku
CHP Kandıra’da 18 istifa şoku
CHP Kandıra İlçe eski başkanı Muzaffer Yağız, belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etmişti. Sarıca’nın aday gösterilmesi ile Yağız kenarda kalmıştı. Yağız’ın bir grup taraftarı il yönetimi ve milletvekilleri tarafından güçlükle sakinleştirilmişti. Yağız’ın taraftarlarının belediye meclis üyeliğinde ön sıralarda yer alacağı bekleniyordu. Önceki gün belediye meclis üyeliği aday listesinde yer alan Yağız, birinci sırada yer alsa da kendisine yakın olan isimlerin listenin sonlarında olması CHP’yi karıştırdı.
İSTİFA KARARI ALDIK Muzaffer Yağız, “Partimize emek veren isimlerin aday listesinde yer almaması ve CHP belediye başkan adayımız İsmail Sarıca’nın, İl Başkanı ve İlçe Başkanı’nın uyarılarını dikkate almaması parti olarak bizleri üzmüştür. Partiyle uzaktan yakından alakası olmayan, daha önce partiye hiç emeği geçmemiş isimlerin listede yer alması bizim partiden istifa etmemizin en büyük gerekçesi oldu. Kontenjan listesinde birinci sırada yer alan Mehmet Akay’la aynı partide çalışmam mümkün olmadığından ben ve 18 dava arkadaşım partimizden istifa kararı aldık. Genel sekreterimizle görüşerek kararımızı vereceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑