Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP kadın kollarından seri ziyaretler

CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar ve yönetimi, ilçedeki bazı kurumları ziyaret ederken hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi.

22 Mart 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.085 kez okunmuştur

CHP kadın kollarından seri ziyaretler
CHP kadın kollarından seri ziyaretler

CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar ve yönetim kurulu üyeleri, tüm hızıyla ilçedeki ziyaretlerini sürdürüyor. Geride kalan tıp bayramı nedeniyle Başhekim Uzm. Dr. Adil Kurban’ı ziyaret eden kadın kolları yönetimi Kurban’a çiçek vererek tebrik etti. Hastanenin genel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Adil Kurban, ziyaretlerinden ötürü CHP’li kadınlara teşekkür etti. Daha sonra Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Uğur Kaynakçı’yı ziyaret eden CHP’li kadınlar burada gerçekleştirilen hoş sohbetin ardından Kaynakçı’ya da çiçek takdim ederek tıp bayramını kutladılar.
ARI AİLESİNE ZİYARET Ardından Teksen Köyü’nde ikamet eden ve kısa bir süre önce mide ameliyatı olan Arı ailesinden Levent Arı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Ziyaretlerinden oldukça memnun olan Arı ailesi CHP Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayraktar ve yönetimine teşekkür etti. Arı ailesiyle yakından ilgilenen kadın kolları yönetimi her şeyin siyaset olmadığını ve halkın sıkıntılı günlerinde yanında olarak moral vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti. Ayrıca CHP kadın kolları olarak kurumlara ve köy ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑