Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP'den Çalışan Gazeteciler Yemek

CHP örgütleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizdeki basın mensuplarıyla KSO sosyal tesisleri Club Bithynia’daki yemekli toplantıda bir araya geldi.

11 Ocak 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.658 kez okunmuştur

CHP'den Çalışan Gazeteciler Yemek
CHP'den Çalışan Gazeteciler Yemek
CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve yöneticilerin organize ettiği geceye CHP Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkan Adayları, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu,CHP Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz, CHP Kandıra Belediyesi Başkan Adayı İsmail Sarıca,İl Kurul üyeleri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Huryit Güneş ve Gazeteciler adına Çağdaş Kocaeli Gazetesi Muhabiri Caner Aktan birer konuşma yaptı. Ayrıca tüm ilçe belediye başkan adayları kendilerini tanıtan kısa birer konuşma yaptı. Gecenin sonunda Özgür Kocaeli Gazetesi'nin en deneyimli muhabiri Murat Yoldaş için sürpriz doğum günü pastası kesildi. Kandıra basınından Kocaeli Bizim Yaka Kandıra Temsilcisi ve Kandıra’nın Sesi genel yayın yönetmen Ünal Cankurt, Kandıra Batı FM sahibi Kadir Doğan ve Kandıralılar genel koordinatörü Murat Yıldırım’da katıldı
CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “Türkiye’de yaygın medyadan memnun olmasak da, Kocaeli yerel basınından çok memnunuz. Sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyuz. Büyükşehir belediye başkan adayımızı, İlçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkan adaylarımızı da bu buluşmaya ortak ettik. 30 Mart’tan itibaren ülkemiz, daha rahat günlere, daha özgür bir Türkiye’ye ve daha kısıtlanmamış özgürlükleri ellerinden alınmamış bir basına kanat açacaktır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı, “İktidara emekçilerle, emeklilerle, gençlerimizle, kadınlarımızla, siz değerli basın mensuplarıyla yürüyeceğiz. Onlar çamura saplanmış çırpınırken biz kendi projelerimizi anlatacağız. Bizler Kocaeli’yi geleceğe taşıyacağız “ dedi.
CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş de yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de AKP’nin yaptırdığı anketlerde bile CHP’nin yükseldiği görülüyor. Mevcut belediye başkanı özel sohbetlerinde işlerinin zor olduğunu söylüyor. Bunlar bizim kulağımıza geliyor” diye konuştu. Çağdaş Kocaeli Gazetesi Muhabiri Caner Aktan, emeğin karşılığını tam olarak alamadıklarını dile getirdi, örgütlenme adına yaşanan sıkıntı ve engellemelerden söz etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑