Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP’den 7 Ayda 7 Bölge Çalışması

CHP Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturmak gayesiyle yürütülen “7 ayda 7 bölge” çalışmasıyla ilgili parti binasında basın açıklaması yaptı.

17 Ocak 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.359 kez okunmuştur

CHP’den 7 Ayda 7 Bölge Çalışması
CHP’den 7 Ayda 7 Bölge Çalışması
CHP Kandıra Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayraktar ilçe başkanlık binasında yaptığı basın açıklamasında ‘’ 7 ayda 7 bölge ‘’ çalışmasının amacını şu sözlerle ifade etti, “Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla partimizin Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan CHP kadınları Anadolu yollarında, 7 ayda 7 bölge çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor”.
AMAÇ: GÜVENİ ÖRGÜTLEMEK Bayraktar, “Bu çalışma kapsamında düzenlenen, 8-9-10 Kasım 2. İl Başkanları eşgüdüm toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği arttırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu arttırmak umudu inancı ve güveni örgütlemek amacı ile 7 ayda 7 bölge çalışmasının 7 ayda ilçe çalışmaları ile güçlenmesine karar verdik. Bu doğrultuda; ortak hedef, ortak söz, ortak eylem, ortak davranış, biçimi geliştirmek öne çıkmaktadır. Dolayısıyla il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olması önemli hale gelmektedir. Bunun için 7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda ilçelere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve illere 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır” dedi. GİDİLMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ 15 Ocak 2013 günü saat 11:00’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan CHP’nin tüm il ve ilçe kadın kolu başkanlarının Türkiye’nin dört bir yanında, ortak açıklama yaptığına değinen Bayraktar, “Yerel seçimlere girerken 7 ayda ilçeler çalışmamızı başlattık. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Haydi kadınlar barış, bolluk ve bereket için siyasete” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑