Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Cezaevinden firar edip eşini öldürdü

Kandıra’da dün gece yarısı korkunç bir cinayet yaşandı. Kandıra Açık Cezaevi’nden dün firar eden Göksal Okatan bir gün önce cezaevinden tahliye olan eşi Hülya Okatan'ı dün gece yarısı başından vurarak öldürdü ardından in

15 Ocak 2016 Saat: 10:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.262 kez okunmuştur

Cezaevinden firar edip eşini öldürdü
Cezaevinden firar edip eşini öldürdü

Alınan bilgilere göre bir süredir Kandıra Açık Cezaevi’nde tutuklu bulunan Göksal Okatan dün cezaevinden firar etti. Tutuklu yargılanan eşi Hülya Okatan ise aynı gün tahliye edilmişti. Dün gece 01:15 sıralarında Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiinde ikamet ettikleri evde aralarında nedeni öğrenilemeyen bir tartışma yaşandı. Tartışma esnasında evinde bulunan tüfeği alarak eşi Hülya Okutan'ı (30) başından vurarak öldüren Göksal Okutan (33) ardından kendi kafasına sıkarak intihar etti.

 

YOĞUN BAKIMDA

Olayı duyanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Hülya Okatan'ın cenazesi Cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan inceleme sonrasında otopsi için İstanbul Adli Tıp Morgu’na gönderildi. Ağır yaralanan Göksal Okatan ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑