Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Ceyhan: Muhtarların maaşları 1300 lira olacak

Kandıralı muhtarları makamında ağırlayan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, yapılacak olan düzenleme ile önümüzdeki üç ay içinde muhtarların maaşlarının 1300 liraya yükseltileceğini söyledi.

17 Aralık 2015 Saat: 13:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.269 kez okunmuştur

Ceyhan: Muhtarların maaşları 1300 lira olacak
Ceyhan: Muhtarların maaşları 1300 lira olacak
AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçim sonuçları ile ilgili olarak tebrikleri kabule devam ediyor. Ceyhan, önceki gün de Kandıra Muhtarlar Derneği, Genç Nesil Derneği, Gebze P Plaka Servisçiler Derneği, Hurdacılar Derneği ve Arı Yetiştiricileri Birliği’ni makamında ağırladı.

 “MUHTARLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

Kandıra Muhtarlar Derneği’ne bağlı 18 muhtar ve Başkan Musa Yener’i ağırlayan Ceyhan, “Muhtarlarımız zor bir görev yürütüyor Hizmet noktasında destek olmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kendilerine her zaman kapımız açık” dedi. Milletvekili Cemil Yaman’ın içişleri komisyonunda yer alması muhtarlar açısından önemli olduğunu ifade eden Ceyhan, Büyükşehir’in yeni kurulan muhtarlık işleri daire başkanlığı ile de işlerin tek çatı altına toplanarak hizmetlerde kalitenin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

 “MAAŞLAR DA ARTACAK”

Muhtarların bulundukları bölgede devleti temsil ettiğini dile getiren Ceyhan, Sorunlarınızın çözümü için birçok çalışma yürütüyoruz. Sizler yaptığınız iş olarak aracı durumundasınız. Seçim beyannamesinde söz verdiğimiz gibi muhtarlarımızın 950 TL olan maaşlarını 3 ay içerisinde bin 300 liraya yükselteceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑