Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Cengiz Kan, görevi Ünal Köken’e devretti

5 yıldır Kandıra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Kan,2014 yerel seçimlerinin ardından yine kendi partisinden olan Ünal Köken’e görevini devretti.

3 Nisan 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.709 kez okunmuştur

Cengiz Kan, görevi Ünal Köken’e devretti
Cengiz Kan, görevi Ünal Köken’e devretti

Ak Parti’nin 2014 yerel seçimlerde aday değişikliğine gittiği Kandıra’da belediye başkanlığı görevini yürüten Cengiz Kan, yerel seçimlerin ardından görevi Ünal Köken’e devretti. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Belediye Başkanı Ünal Köken ve belediye meclis üyeleri, belediyeyi devralmak üzere Kandıra Belediyesi’ne geçti.
Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kandıra eski Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TESLİM EDİYORUZ Devir teslim töreninin ardından ilk olarak konuşma yapan Kandıra eski Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Görevimizi sayın başkanımız Ünal Köken’e devrettik. İnşallah halkımız ve partimiz adına hayırlısı olur. Kandıralıların hayatına en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığımızdan görevi gönül rahatlığı ile teslim ediyoruz. Nöbetinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
CENGİZ KAN’A TEŞEKKÜR Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise yaptığı konuşmasında, “5 yıldır partimizin hizmetlerinde büyük katkısı olan ve bizim bugün burada olmamızı sağlayan belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Başkanımız çok şanslı, çünkü belediyeyi yine kendi partisinden birine devrediyor. Allah bize de kendi partimizden birine belediyeyi teslim etmeyi nasip etsin. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.
BAYRAK TESLİM EDİYORUZ İl Başkanı Mahmut Civelek ise, “Burada devir teslim töreni değil bayrak teslim töreni yapıyoruz. Eski başkanda yeni başkanda bizim. Ak Parti belediyeciliğinin devamını Kandıra’da yaşıyoruz. Cengiz başkan’a ve kıymetli ekibine bu zaman kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni belediye başkanımız bu bayrağı aldığı yerden daha yükseklere taşır. Bununla birlikte yeni meclis üyelerine de başarılar diliyorum” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑