Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Çelik: 30 Mart’a kadar Demokrat Partiliyim

Demokrat Parti Kandıra Belediye Başkan adaylığını reddeden

19 Şubat 2014 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.469 kez okunmuştur

Çelik: 30 Mart’a kadar Demokrat Partiliyim
Çelik: 30 Mart’a kadar Demokrat Partiliyim
2009 seçimlerinde aldığı yüksek oylarla Kandıra siyasetinde güçlü bir isim olduğunu kanıtlayan Olcay Çelik, 30 Mart seçimlerinde belediye başkan adaylığını reddederek herkesi şaşırtmıştı. Diğer siyasi partilerden belediye başkan adaylığı için teklifler alan Çelik, partisini terk etmeyerek DP çatısı altında kaldı. Çelik, genel merkezin ekonomik desteği sağlamamasından dolayı aday olamadığını belirtse de ilçede farklı dedikoduların yayılmasına neden oldu. Bizde kendisiyle kısa bir röportaj yaptık ve herkesin merak ettiği soruları kendisine yönelttik. Çelik sorularımıza şu şekilde yanıt verdi; Adaylıktan niçin vazgeçtiniz? Aday olmamamın ana sebebi tamamen ekonomiktir. Yine bununla bağlantılı beni yıpratmak için değişik dedikodular kulağıma geliyor. Ben otuz yıllık siyasi geçmişimde ne kendimi ne de benimle birlikte yürüyen yol arkadaşlarımı satmadım. Zaten tersi olsaydı bugün bu konumda değil, başka konumlarda olurdum. Ne DP davamdan ne de bu sevdadan vazgeçmedim.
Başka bir partiye destek vereceğiniz söylentileri doğru mu? Bugünlerde yok oraya geçti, yok buraya geçti gibi laflar ortalıkta dolaşıyor. Benim bundan sonraki amacım Kandıralılara omurgalı siyaset nasıl yapılır, nasıl yapılmalı sadece onu göstermektir. Makam, mevki ve rant için siyaset yapanlara mesaj vermektir. İsteseydim bugün herhangi bir siyasi partinin belediye başkan adayı ya da birinci sırada meclis üyesi adayı olurdum. 30 Mart akşamına kadar bu ulu çınarın altındayım. Hiç bir yere gitmiyorum. MHP ile ittifak söylentilerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bakın bana MHP’den ve diğer siyasi partilerden başkan adaylığı teklifi geldi. Kendilerine teşekkür ederim. Ben DP’liyim. Partimde duruyorum, partimin emrindeyim. Altını çizerek söylüyorum, partim adına üzerime düşecek ne kadar görev varsa yapmaya hazırım. Ayrıca DP çok sevdiğim bir arkadaşımı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çıkartacak. Ben ve ilçe teşkilatımız bu arkadaşımız için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bana düşen de adayımıza sonuna kadar sahip çıkmaktır.
Şu anda siyasetin neresindesiniz? 30 Mart tarihinden sonra konuşulacak çok şey olacak. Şimdilik suskunluğum adamlığımdandır. Zamanı gelince içersinde bulunduğum konumumun değerlendirilmesi yapacağım. Siyasetle ilgili radikal kararlarımı seçimden sonra alacağım. Son olarak ne söylemek istersiniz? Hiç kimse öküzün altında buzağı aramasın. Dedikodu da yapmasın. Kafasında benimle ilgili soru işareti olanlar varsa gelsinler benimle bire bir konuşsunlar. Her soruya verilecek bir cevabımız da vardır. Benim kapım herkese açık. Benim siyasi eksenim hep sevgi üzerine olmuştur. Siyaset yüzünden ne kimsenin başını öne düşürmüşümdür ne de benim başım öne eğilmiştir. Son olarak 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin Kandıra’mıza hayırlı olmasını, kardeşçe bir mücadele olmasını Kandıra’mız için hayırlısı ne ise onun olmasını Cenab-ı Allah’tan diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑