Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Cebeci Mahallesi seçime gidiyor

Kandıra Cebeci Mahallesi, 5 Haziranda yeni muhtarını seçmek için sandık başına gidecek. 5 adayın yarışacağı seçim çok hareketli geçenek gibi gözüküyor.

17 Nisan 2022 Saat: 16:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.053 kez okunmuştur

Cebeci Mahallesi seçime gidiyor
Cebeci Mahallesi seçime gidiyor

2014 yılından beri Cebeci Mahalle muhtarlığını yürüten Gürkan Durmuş, 2 dönem mahalle muhtarlığını kazanmış , ailevi sorunlar nedeniyle 28 Şubat 2022 tarihinde görevinden istifa etmişti. Durmuş’un yerine ise 1’nci azası Faruk Coruh görevi devralmıştı.
Cebeci Mahalle sakinleri 5 Haziranda yeni muhtarını seçmek için sandık başına gidecek. Kandıra Cebeci’de turizm işletmeciliği yapan Engin Çelik, Cebeci Mahalle muhtarlığına adaylığını açıkladı. Kandıra Cebeci Mahallesi’nde 1983 yılında doğan Engin Çelik, Cebeci Mahallesi’nin genel coğrafyasını çok iyi tanıyan ve halkın istek ve taleplerini çok iyi bilen, halkın içinde yetişmiş bir isim.
5 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Cebeci Mahallesi Muhtarlık seçimlerine çalışmalarına hız veren Çelik, halkı tek tek ziyaret ederek desteklerini istiyor. Cebeci’nin gelişmesi ve büyümesi için gerekli projelerin hayata geçirilmesi için vaatlerini Cebeci halkı ile paylaşıyor.
5 adayın yarışacağı seçimde Engin Çelik, Gürsoy Çakar, Ramazan Bayrak , Faruk Coruh ve Mustafa Çakır , 5 Haziran Pazar günü muhtarlık için sandıkta yarışacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑