Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Cebeci Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılıyor

Kandıra’nın sahil bölgelerinin atıksularını arıtarak çevrenin kirlenmesinin önüne geçen Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yarın düzenlenecek törenle yapılacak.

14 Kasım 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.793 kez okunmuştur

Cebeci Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılıyor
Cebeci Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Karadeniz’in kirlilikten arındırılması için Kandıra bölgesinde 2 adet atıksu arıtma tesisi inşa etti. Kandıra Merkez İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışını eylül ayında gerçekleştiren kurum, sahil bölgeleri olan Kerpe, Kefken, Kumcağız, Mithatpaşa, Kovanağzı, Kurtyeri ve Cebeci ile köylerinin atıksularını arıtacak olan Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını da yarın yapacak.
TÖREN YAPILACAK Geçtiğimiz aylarda işletmeye alınan tesis için 15 Kasım Cuma günü (yarın) saat 15:30’da tören düzenlenecek. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katılacak. 60 BİN NÜFUSA HİZMET Tesis, pembe kayalıklar bölgesinde 30 dönüm alan üzerinde inşa edildi. 30 yıl hizmet vermek üzere her biri 3.000 m3/gün kapasiteli paralel üç üniteden oluşacak şekilde toplam 9.000 m³/gün kapasiteli olarak planlandı. 60 bin nüfusa göre projelendirilen arıtma tesisinin kapasitesi gerektiği takdirde artırılabilecek

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑