Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Çamur nedeniyle Okula geç kalıyor

Kocakaymaz Yunus Emre İ.Ö.O'na öğrenci taşıyan servisler Ocaklar Terziler yolunun çamur deryası olması ile öğrenciler derse yetişemiyorlar.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.321 kez okunmuştur

Çamur nedeniyle Okula geç kalıyor
Çamur nedeniyle Okula geç kalıyor

Kocakaymaz Yunus Emre İ.Ö.O’na öğrenci taşıyan servisler Ocaklar Terziler yolunun çamur deryası olması ile öğrenciler derse yetişemiyorlar.

 

Kandıra Kocakaymaz Yunus Emre İ.Ö.O’lu öğrencileri her gün okula giderken yolların çamur deryası olmasından dolayı hem eziyet çekiyorlar hem de okula geç kalıyorlar. Terziler Ocaklar arasında 2,5 kilometrelik yolun çamur olması nedeni ile servisin yolda kalması servis şoförlerinin isyan etmesine neden oldu.

 

Her gün yolda kalıyoruz

Kocakaymaz Yunus Emre İ.Ö.O taşımalı eğitim ile geniş alandan okula öğrenci taşırken Ocaklar Terziler arasındaki yolun adeta orman yolu gibi olmasıyla en çok çileyi de 1991 yılından beri taşımalı eğitimde ihale alan Beyhan Demir ve Salim Şahin çekiyor. Bu güzergahı kullanmaları sonucu hava şartlarının da kötü olması ve yolun adeta bataklığa dönmesi ile aracın yolda kalmasından dolayı öğrenciler okuluna geç kalıyor. Ocaklar Köyünden traktör sahibi Necati Giray; “Okul taşıtlarını yolda kaldıkları zaman sürekli çekiyoruz. Ama yolların kötü olmasından dolayı çoğu günlerde çamura saplanıp kalan araçlar yüzünden öğrencilerde okula geç kalarak mağdur oluyor” dedi. 55 öğrenci her gün bu çileli yolu aşma sıkıntısı yaşarken yolda kalmamak için adeta dua ediyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu konuda 4 ay önce Ocaklar ve Terziler köyü arasında bulunan 2,5 kilometre bir yolun asfalt yaptı. Fakat zeminin sağlam olmamasından dolayı yapılan soğuk asfalt yağışlı havalarda adeta çamur deryasına döndü. Öğrenciler ve servis şoförleri yolun biran önce yapılması için yetkililere seslendiler.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑