Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Çakırcaali Pazar Yeri açılıyor

Kandıra-İzmit yolu üzerinde bulunan Çakırcaali Köyü mevkiinde yöresel ürünlerin satılacağı köylü pazarı kuruluyor. Eylül ayı içerisinde tamamlanacak olan Pazar yerinde, köy halkı tarafından yöresel ürünlerin satışı yapılacak.

4 Eylül 2013 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.719 kez okunmuştur

Çakırcaali Pazar Yeri açılıyor
Çakırcaali Pazar Yeri açılıyor

Şahin tepesi olarak bilinen Çakırcaali Köyü girişinde yöresel ürünlerin satılacağı köylü pazarı kuruluyor. Kandıra Kaymakamlığı Köye Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan pazar yerini Bayrakdaroğlu İnşaat alarak, yapımına başladı. 12 adet dükkan ve otoparktan oluşan pazar yeri Eylül ayı içerisinde tamamlanacak.
İZMİT-KANDIRA YOLUNA KÖYLÜ PAZARI KURULUYOR AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın; “Eskiden köy halkı traktörlerin üzerinden sebze ve meyve satışları yapıyordu. Bu da trafiği olumsuz etkiliyordu. Dönemin ilçe kaymakamı Hamza Erkal ile bu konuda istişare ettik. Projemizi yerinde bularak çalışmalara başlamıştı. Projelerin tamamlanmasıyla ilçe kaymakamımız Oktay Erdoğan öncülünde proje hayata geçirildi. İzmit-Kandıra yolu üzerinde Çakırcaali Köyü ve mahalleleri, kendi yetiştirdiği sebze ve meyveleri, yöresel ürünlerimiz olan Kandıra yoğurdu, karpuzu ve hindisinin satışını yapacak. Bunun yanı sıra köy fırını yapılacak ve burada Kandıra’nın meşhur mancarlı pidesi, lokumu ve ekmeği satılacak. Pazar yeri alanında trafiğe engellememek için otopark da yapılacak” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑