Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Çakır: Emanet oyları korumak için çalışacağız

1 Kasım seçimlerinde CHP, MHP ve Saadet Partisi’nden emanet oy aldıklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, bundan sonra emanet oyları korumak için çalışacaklarını söyledi.

3 Aralık 2015 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.239 kez okunmuştur

Çakır: Emanet oyları korumak için çalışacağız
Çakır: Emanet oyları korumak için çalışacağız

1 Kasım genel seçimlerinde meclise gitme hakkını kazanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, önceki gün Kandıra’da teşekkür ziyaretlerindeydi. Merkez esnafına yapmış olduğu ziyaretler esnasında gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ne uğramayı da ihmal etmeyen Çakır, seçim sonuçları hakkında gazetemize bazı değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve yönetimi de hazır bulundu.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

 1 Kasım seçimlerinde CHP, MHP ve Saadet Partisi’nden emanet oy aldıklarını söyleyen Çakır, bu süreçten sonra bu oyların kalıcı olmalarını sağlamak için çalışacaklarını kaydetti. 1 Kasım seçimlerinde ortaya çıkan tablo ile AK Parti’ye oy vermeyen seçmenin de rahatladığını belirten Çakır, “Düşüşe geçen bir partinin 5 ay gibi kısa bir sürede bu derece yükselmesi hiçbir siyasi harekette yoktur. Bu nedenle milletin iradesi karşısında bizlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Bundan sonra en önemli görevimiz CHP, MHP ve Saadet Partisi’nden gelen emanet oyları korumak ve bize bu desteği veren halkımızın güvenini boşa çıkarmamak olacaktır” dedi.

HER FIRSATTA KOCAELİ’DEYİM

Her zaman Kocaeli halkının içinde olacağını ifade eden Çakır, “Ak Parti’den 3’ncü kez milletvekili adayıydım. 2011, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde halka gittiğimizde ‘Seçimden sonra sizi göremiyoruz’ propagandası yapılıyordu. Aslında belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, teşkilat başkanlarımız her zaman halkın içinde, sahadan hiç ayrılmıyorlar ama yine de halkın böyle bir talebi oluyordu. Hatta kendi mahallemdeki vatandaşlar benim için “Sonunda vekil seçildi, artık Ankara’dan çıkmaz. Bir daha yüzünü göremeyiz” gibi yorumlar yapıyordu. Ama ben vekil seçildiğim gecenin sabahında kahvelere giderek vatandaşa teşekkür ziyaretlerine başladım. Tabi ki artık bir ayağımız hep Ankara’da ama her fırsatta Kocaeli’de olacak ve vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Bize verdikleri destek için herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.   

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑