Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Çakır, demokrasi nöbetinde Kandıralılarla buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, demokrasi nöbetine Kandıra’da devam etti.

3 Ağustos 2016 Saat: 14:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.960 kez okunmuştur

Çakır, demokrasi nöbetinde Kandıralılarla buluştu
Çakır, demokrasi nöbetinde Kandıralılarla buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, demokrasiyi korumak, milli iradeye sahip çıkmak adına meydanları terk etmeyen Kandıralı vatandaşlarla bir araya geldi. Her akşam demokrasi meydanından ayrılmayan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çalışkan, kurum idarecileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar da program da hazır bulundu.

DUA EDİLDİ

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı programda şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi. Ardından konuşma yapan Başkan Köken, ülkenin dört bir yanında birlik ve beraberlik tablosuyla destan yazan Türk Milleti’ne bir kez daha teşekkür etti. Başkan Köken, “15 Temmuz akşamında Allah için, vatan için, millet için gözünü kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

BAŞKA VATANIMIZ YOK

Milletvekili Çakır ise yaptığı konuşmada darbe girişiminin uluslararası dostluklarda turnusol kağıdı işlevi gördüğünü belirtti. 15 Temmuz gecesi yaşanan olayda sağlanan kenetlenmeye de dikkat çeken Çakır, hiçbir gücün o akşam yaşanan kalkışma hareketinde kendini uçaklara, tanklara siper eden insanların düşüncesini, yüce gönüllülüğünü izah edemeyeceğini anlattı. Türk milletinin vatanına sahip çıkma mecburiyetini bildiklerini, gidebilecek başka vatanın olmadığı sözlerine ekleyen Çakır, siyasi ve toplumsal alanda ırk ve mezhep gibi ayrımları göz etmeksizin birlik ve beraberliğin sağlandığını kaydetti.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑