Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Caffeem 19 artık kışın da açık

Uzun yıllardır Cebeci Sahili’nde restoran hizmeti veren Caffeem 19 Sahil Restoran, bu yıl ilk kez kış sezonun boyunca da açık kalarak hizmet vermeye devam edecek.

9 Haziran 2014 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.945 kez okunmuştur

Caffeem 19 artık kışın da açık
Caffeem 19 artık kışın da açık
Mavi bayrak alarak ününe ün katan Kandıra Cebeci Sahili, yazın yoğun olsa da kışın durgun geçiyor. Cebeci Sahili’nin kış sezonunda da hareketlenmesi ve tatilci ağırlaması için kolları sıvayan Caffeem 19 Sahil Restoran’ın işletmecileri Niyazi-Binnaz Demir çifti, bu yıl ilk kez kış sezonunda da hizmet verecek. Caffeem 19 Sahil Restoran, bu şekilde Cebeci’de kışın açık olan tek restoran olacak.
CEBECİ’DE BİR İLK 80 kişilik bir mekan olan Caffeem 19 Sahil Restoran’da et ve ızgara çeşitlerinden balık çeşitlerine, ev yemeklerinden aperatif yiyeceklere kadar her şey mevcut. Özel günlerde de hizmet veren Caffeem 19 Sahil Restoran, yazın canlı müzik hizmeti de vererek tatilcilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Bu yıldan itibaren yaz-kış hizmet verecek olan restoran sahipleri Niyazi-Binnaz Demir, Cebeci’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
KIŞIN AYRI BİR GÜZEL Diğer esnafların da bu girişimde bulunmaları gerektiğini söyleyen işletme sahibi Niyazi Demir, “18 yıldır Cebeci’deki yazlığımıza gelip burada yaşıyorduk. Emekli olduktan sonra temelli yerleştik. Buranın havası, denizi çok güzel. Yazın çok yoğun oluyoruz ama kışın burada kimse kalmıyor. Aslında kışın inanılmaz güzel ve huzur veren bir ilçe oluyor Cebeci. Tatilcilerin sahilimizin kış güzelliğini de keşfetmeleri için restoranımızı kışın da açmaya karar verdik. Diğer esnaflarında Cebeci’nin gelişmesi ve tanınması için elini taşın altına koyması gerekiyor. Açılışı biz yaptık, inşallah diğer işletme sahipleri de bizi yalnız bırakmazlar” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑