Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükşehir Karaağaç köyünde incelemelerde bulundu.

Soydabaş Başkanlığı'ndaki heyet vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Kandıra'nın Karaağaç köyünde incelemelerde bulun...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.663 kez okunmuştur

Büyükşehir Karaağaç köyünde incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Karaağaç köyünde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş Başkanlığı’ndaki heyet, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Kandıra’nın Karaağaç köyünde incelemelerde bulundu. Heyet erken alınan önlemler sayesinde bu kış köy yollarının açık kaldığını ifade etti.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Cihat Yücel, Köye Hizmet Şube Müdürü Aydın Altıner Makine İkmal Şube Müdürü Hüseyin Kocacık, Kandıra Koordinatörü Gökalp Çobanoğlu’ndan oluşan heyet Karaağaç Köyü’nde incelemelerde bulundu. Heyet, Karaağaç köyünde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

ŞEHİRDE NE VARSA KÖYDE DE O OLACAK

Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman “Kocaeli’de yaşayan her vatandaş bizim vatandaşımız. Toplam 243 köyümüz, 348 mahallemiz var buralarda çok güzel işler yaptık, Allah nasip ederse çok daha güzel işler yapacağız. Yüksek kesimlere yağan yoğun kar yağışına rağmen erken aldığımız önlemler sayesinde vatandaşlarımız yollarda sıkıntı yaşamadı.” dedi. 

 

TALEPLERİ DİNLEDİLER

Çalışmaları denetleyen ve yeni yapılması düşünülen çalışmalar hakkında keşif yapan yetkililer vatandaşların sorunlarını dinledi. Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Elmacı Cumartesi günleri kurulan  pazar yerinin genişletilmesi  için talepte bulundu, mevcut köy içi yolunun tretuvar ve parkelerinin yenilenmesini istedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑