Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükşehir’den yardım istiyor

Kocaeli Büyükşehir belediyesi kapsamına giren Kandıra köyleri her geçen gün güzelliklerine güzellik katıyor. Merkez erikli budaklar mahallesinin cadde ve sokaklarının hali içler açısı.

13 Ağustos 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.911 kez okunmuştur

Büyükşehir’den yardım istiyor
Büyükşehir’den yardım istiyor
Kandıra Merkez Erikli Budaklar Mahallesinin içinde bulunan cadde ve sokaklarda yürümek mümkün değil. Merkez Erikli eski muhtarı Recep Açıkgöz Budaklar mahallesinin içinde bulunan cadde ve sokaklarının Kocaeli Büyükşehir belediyesi yetkilileri tarafından bir an önce açılması ve parke taşıyla işlenmesini istedi.
Açıkgöz” muhtarlığım döneminde mahallemizin bir kısmının yollarını açtırarak parke çalışması yapılmıştım. Bu alanları halkımıza kazandırmıştım. Mahallemizin büyük bir bölümünün halen cadde ve sokakları yapılmadı. Bu cadde ve sokaklar bakımsızlıktan halk tarafından kullanılamıyor. Hal böyle olunca da köyün içinde ilginç görüntüler meydana çıkıyor. Bu hem bizi hem de köy halkımızı derinden üzüyor. Büyükşehir yetkililerinden Merkez Erikli budaklar mahallesi içinde bulunan cadde ve sokakların açılmasına bu alanların parke taşıyla işlenip, köy halkına kazandırılmasını talep ve arz ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑