Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Büyükşehir adayı Karaosmanoğlu

30 Mart 2014 seçimle

5 Aralık 2013 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.560 kez okunmuştur

Büyükşehir adayı Karaosmanoğlu
Büyükşehir adayı Karaosmanoğlu

Başbakan İstanbul’daki Haliç Kültür Merkezi’nde, panrtisinin 7’si büyükşehir toplam 21 ildeki başkan adaylarını ilan etti. İllerin hepsinden AKP’liler heyetler halinde salona gelmişti. Ama salondaki en kalabalık grup, Kocaeli’den giden AKP’lilerdi. Sabah erken saatlerde İzmit’ten ve diğer ilçelerden İstanbul'a giden yaklaşık 1000 kişi, sürekli tezahürat yaptı. AKP’li bütün ilçe belediye başkanları ve aday adayları da Haliç Kongre Merkezindeydi.
EN UZUN GÖRÜNTÜ Başbakan sırayla 21 ilin belediye başkan adaylarını açıklarken, her ille ilgili görüntüler de dev ekranda yayınlandı.Görüntüleri en uzun süren il, Kocaeli oldu. TOKİ konutları, ilimizde yeni yapılan okul ve hastane binaları , 10 yılda tamamlanan Yahya Kaptan’daki spor salonu, İzmit-Karamürsel arasındaki duble yol, Körfez’i işgal eden limanlar, Seka Park Kocaeli görüntülerinde yer aldı. Başbakan Erdoğan Karaosmanoğlu’nun adını ilan etmeden önce, “ Kocaeli ve İstanbul, bütün il sınırları Büyükşehir olan modelde bize moral ve güç vermiştir” dedi.
İKİ VEKİL EKSİK Başbakan, önce beklendiği gibi İbrahim Karaosmanoğlu’nu yeniden aday ilan etti. Daha sonra kürsüye İl Başkanı Civelek ve ilimiz milletvekilleri çağırıldı. Bakan Ergün, Milletvekilleri Işık, Şeker, Okur, Aygün kürsüye geldiler. Başbakan, Başkan, milletvekilleri, il başkanı el ele tutuşup salonu selamlarken ilimizden giden AKP’liler de tezahürat yapıyordu. Bu büyük organizasyonda Sibel Gönül ile Muzaffer Baştopçu’nun bulunmaması dikkati çekti.
BAŞKAN’IN SON DÖNEMİ 1989-99 yıllarında Yuvacık Belediye Başkanlığı yapan, 2004’den buyana Büyükşehir Belediye Başkanı olan İbrahim Karaosmanoğlu, 1952 doğumlu, 5 çocuk, 10 torun sahibi. Karaosmanoğlu, 30 mart’ta 3 ncü ve son kez Büyükşehir Başkan Adayı olacak. 2019’da AKP’nin ilkeleri gereği yeniden aday gösterilmeyecek. Mevcut bütün anketler, Karaosmanoğlu’nun 30 mart’ta yeniden ve zorlanmadan Kocaeli Büyükşehir Başkanı seçileceğini gösteriyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑