Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Büyük miting için hazırlıklar tamam.. Hedef 100 bin

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı, yarın (Pazar) Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı alanı) gerçekleşecek büyük mitingbiçin tüm hazırlıklarını tama

10 Haziran 2018 Saat: 00:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.824 kez okunmuştur

Büyük miting için hazırlıklar tamam.. Hedef 100 bin
Büyük miting için hazırlıklar tamam.. Hedef 100 bin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kala, yarın (Pazar) İzmit’te miting yapıyor. Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı Alanı) saat 17.30’da başlayacak mitinge 100 bin kişinin katılması bekleniyor. 

MİTİNG SAATİ 17.30

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting saati daha önce 16.00 olarak açıklanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden tanınmış işadamı Erdoğan Demirören’in İstanbul Fatih Camiinden öğleyin kaldırılacak olan cenazesine katılacak. Bu nedenle İzmit Mitingi’nin saati 17.30 olarak değiştirildi.

21.00’E KADAR ALANI BOŞALTMALARINI İSTEDİK

Ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, ilimizi karış karış gezerek el ilanları, broşürler dağıtarak, billboardla ve gazete-tv ilanları ile Kocaeli halkını mitinge davet ediyorlar. STK’ları ziyaret ederek Kocaeli Mitingine davet eden AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Cumhurbaşkanı adayı CHP’li Muharrem İnce’nin katılacağı mitingin bugün (cumartesi) yapılacağını hatırlattı: “CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile konuştuk. Ertesi gün bizim mitingimiz yapılacağı için 21.00’e kadar alandaki bayrakları kaldırmalarını istedik. Kendisi bize 23.00’e kadar boşaltabileceklerini söyledi. Miting alanında hazırlıklarımızı tamamlayabilmek için, CHP’liler bayrakları 21.00’e kadar indirmezse, biz indireceğiz.” dedi.

50 BİN TİŞÖRT

AK Parti’nin Orhan Barış başkanlığındaki komisyon, Milli İrade Meydan’ını (Perşembe Pazarı) mitinge hazırlıyor. Havanın sıcak olması beklendiği için Büyük Kocaeli Mitinginin yapılacağı alanda serinlik için su dağıtımı yapılacak. Partili gençler, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı bulunan 50 bin tişört giyecek. Miting alanında dev Atatürk, Erdoğan posterleri ile Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı yan yana asılacak. AK Parti yöneticileri, miting alanına gelen vatandaşlara da 30 bin adet Türk Bayrağı ve 30 bin adette parti bayrağı vereceklerini, alanda seyyar revir ile seyyar tuvaletlerin bulunacağını açıkladılar.

ARAÇLAR ESKİ HAL İLE DOĞU KIŞLA’YA PARK EDECEK

Vatandaşlar, Eski Hal ile Doğu Kışla alanlarında araçlarını park edip, miting alanına yaya olarak kolaylıkla gelebilecek. Vatandaşlar, miting alanına, batı ve kuzey bölümünden içeri alınacak. Mitinge gelenlerin yarısına yakının kadın olması bekleniyor. Özellikle kadınlar, yarın yapılacak miting için özel olarak hazırladıkları kartonlara yazılan sloganlar ile coşku katmayı hedeiyorlar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑