Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Buruş, partisini çok, kendisini az anlatıyor

AK Parti’nin Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Hakkı Buruş, seçim çalışmasına devam ederken, partisini çok, kendisini az anlatıyor

13 Kasım 2013 Saat: 16:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.646 kez okunmuştur

Buruş, partisini çok, kendisini az anlatıyor
Buruş, partisini çok, kendisini az anlatıyor
AK Parti’nin Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Hakkı Buruş, gezilmedik köy, ziyaret edilmedik dernek bırakmadı. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Buruş, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun. Yoğun bir çalışma temposuyla her yere giden Buruş, önceki gün Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM Kandıra’nın konuşulduğu ziyarette çay ikram eden Kaymakam Erdoğan, Buruş’a aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. Gün içinde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Buruş, “Siz esnafsanız, ben de esnafım. Siz köylü iseniz, ben de köylüyüm. Ben sizden biri, genç bir kardeşiniz olarak yola çıktım. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.
PROJELERİN DEVAMI SAĞLAYACAĞIM Buruş, akşam da Araman ve Mülkü Şeyhsuvar köylerinde halkla buluştu. Buruş, “Ülkemizi 11 yıldır yöneten hükümetimiz güçlü bir hükümet. İlimiz ve ilçemiz yapılan yatırımlardan gerekli payını alıyor. Yapacağımız doğru projelerle yatırımların devamını sağlamak. Kandıra’da aday olduğum taktirde amacım girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadan, partimin oylarını en yükseğe taşımak olacaktır” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑