Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Buruş: Kefken-İstanbul arası deniz ulaşımı yapılmalı

AKP’den Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan İsmail Hakkı Buruş durmak bilmiyor. Önceki gün Kefken esnafıyla bir araya gelen Buruş, “Kefken Limanı ile İstanbul arasında deniz ulaşımı sağlanılabilir” dedi.

30 Ekim 2013 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.471 kez okunmuştur

Buruş: Kefken-İstanbul arası deniz ulaşımı yapılmalı
Buruş: Kefken-İstanbul arası deniz ulaşımı yapılmalı

Sosyal olan ve Kandıra cemiyet hayatında her programda görmeye alışık olduğumuz AKP Belediye Başkan aday adayı İsmail Hakkı Buruş, seçim üzeri çalışmalarını ve ziyaretlerini durmaksızın sürdürüyor. Genç ve dinamik aday adayı İsmail Hakkı Buruş, Kefken Köyü ziyaretinde esnafla bir araya geldi. Kefken Köyü Muhtarı İsmail Buruş, Kurtyeri Köyü Muhtarı Erol Taşçı ve Duraklı Köyü Muhtarı Şaban Çakmak, Buruş’ eşlik eden isimler arasındaydı. Kefken Limanı’nın çay bahçesinde esnaflardan Adem Ekşi, Vedat Özer, Güngör Gödek, Ali Gödek, Aydın Gödek, Murat Özer, Murat Güneş ve Yakup Yapar ile sohbet eden Buruş, projelerini anlattı ve destek istedi.
LİMAN GÖZDEN KAÇMAMALI Kefken Limanı’nın genişlemesinin proje aşamasında olduğunu ve genişledikten sonra Kefken’den İstanbul’a en azından yazları deniz ulaşımının önümüzdeki yıllarda ihtiyaç haline geleceğine işaret ederek; “Ben yada seçilecek aday bu ayrıntıyı gözden kaçırmamalı” dedi. Başbakanın ‘siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ sözünü gittiği ziyaretlerde ifade eden Buruş; “Başbakanımızdan aldığım güçle hizmet etmek üzere çıktığım bu yolda tüm hemşerilerimden desteklerini bekliyor ve dualarını istiyorum. Kandıra’mıza 11 yılda yaklaşık 500 milyon yatırım geldi. Bu yatırımların aynı hızla devam etmesi için, partimizin en yüksek oy oranı ile seçimi alması için çalışıyoruz. Enerjim var, çalışmaya devam edeceğim. Kandıra’da seçilecek başkan gelecek 50 yılın projeleri ile gelmesi lazım, bu vizyon ve öngörüm var. Hemşerilerimden desteklerini bekliyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑