Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Budaklar’ın cadde ve sokakları içler acısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kapsamına giren Kandıra köyleri her geçen gün güzelliklerine güzellik katıyor fakat Merkez Erikli Budaklar Mahallesi’nin cadde ve sokakları berbat durumda.

18 Haziran 2013 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.906 kez okunmuştur

Budaklar’ın cadde ve sokakları içler acısı
Budaklar’ın cadde ve sokakları içler acısı

Kandıra Merkez Erikli Budaklar Mahallesi’nin içinde bulunan cadde ve sokaklarda yürümek mümkün değil. Kandıra’nın büyük ölçüde köyleri tamamen parkeyle kaplanırken Budaklar Mahallesi içler acısı bir durumda. Yıllar önce eski muhtar Recep Açıkgöz döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Budaklar Mahallesi’nin bir kısmı parke ile kaplanırken diğer bir kısmı tamamlanamamıştı. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen bu eksikliklerin giderilmemesi köy halkı tarafından büyük tepkilere neden oluyor.
Eski muhtar Recep Açıkgöz “Muhtarlığım döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Budaklar Mahallesi’nin bir kısmının yolları açılarak parke çalışmaları yapılmıştı. Mahallemizin bir kısmı görsel güzelliğiyle köy halkının büyük beğenisini toplarken diğer bir kısmının orman görünümünde olması halkın büyük tepkilerine neden oluyor. Muhtarlığım döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin tüm cadde ve sokakları tamamlayacağı sözünü vermelerine rağmen aradan yıllar geçmesine rağmen hala yapılmaması nedeniyle halkın tepkilerine maruz kalıyorum. Yetkililerden Budaklar Mahallesi’nin yarım kalan cadde ve sokaklarının en kısa zamanda giderilmesini rica ve talep ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑