Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bu mahalle yıllardır hizmet görmüyor

Kandıra Kızılcapınar Köyü Karabıyıklar Mahallesi sakinleri, kışın çamurdan yazın tozdan illallah etti. Yetkililerin defalarca kapıları çalınmasına rağmen ilgisiz kalmaları mahalle sakinlerini çileden çıkarttı

25 Ocak 2013 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.998 kez okunmuştur

Bu mahalle yıllardır hizmet görmüyor
Bu mahalle yıllardır hizmet görmüyor
Kandıra’ya 3 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılcapınar Köyü Karabıyıklar Mahallesi çamur içinde. Kandıra’nın tüm köylerinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış, köylerin cadde ve sokakları parke ile döşenmişti. Yetkililere defalarca talepte bulunulmasına rağmen, Karabıyıklar Mahallesi’nin hala çamur içinde olması mahalle sakinlerini isyan noktasına getirdi.
HER GÜN ÇAMURDAYIZ Karabıyıklar Mahallesi sakinlerinden Remziye Erbatı, “Kandıra’nın en yakın köyünde olmamıza rağmen mahallemizin yollarını görün. Yıllardan beri bu çamuru çekiyoruz. Ne bir siyasetçi ne de bir idareci bizim bu sıkıntımızın farkında değil. Her gün çocuklarımız ve komşularımızla bu çamur içerisinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin örnek ili olan Kocaeli’nin bir parçası burası. Böyle bir zamanda böyle bir köy var mı diyenleri buraya davet ediyorum. Mahallemizin yollarının bir an önce yapılmasını yetkililerden rica ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑