Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bu gece televizyonlar kararacak

Türksat 4A’ya geçiş yapacak olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri nedeniyle(Çarşamba) bu gece 00.00’da tüm televizyonlar kararacak.

16 Eylül 2014 Saat: 21:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.529 kez okunmuştur

Bu gece televizyonlar kararacak
Bu gece televizyonlar kararacak
Kandıra esnaflarından Şenol Elektrik sahibi Sezgin Şenol, Türksat 4A’ya geçiş yapacak olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri ile ilgili bilgi verdi. Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından dolayı uydu üzerindeki yayınların Türksat 4A haberleşme uydusuna aktarılacağını ifade eden Şenol, frekans değişikliği nedeniyle tüm ekranların kararacağını açıkladı. Uydu değişikliği ile kanal sayısının 500’ün üzerine çıkacağını ifade eden Şenol, televizyonların yayın yapabilmesi için yeni frekans şifrelerinin girilmesi gerektiğini vurguladı.
ANTENLERLE OYNAMAYIN Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncellerken, diğer uydu alıcıları içinse Şenol Elektrik devreye girecek. Kanalların yeni frekanslarını girerek yayına açacak olan Şenol Elektrik, Çarşamba gecesinden itibaren yoğun bir şekilde çalışarak halka hizmet verecek. Yeni uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığını söyleyen Şenol, frekans değişikliği nedeniyle yayını kesilen televizyonların antenleriyle oynanmaması konusunda vatandaşı uyardı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑