Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bu ailenin dramı yürek parçalıyor

Kandıra Karaağaç Köyü sakinlerinden Emine Ünal ve ailesi, Ağva’da bulunan derme çatma bir evde hastalıklarla maddi imkansızlıklarla başa çıkamıyor.

27 Şubat 2014 Saat: 22:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.011 kez okunmuştur

Bu ailenin dramı yürek parçalıyor
Bu ailenin dramı yürek parçalıyor
Kandıra Karaağaç Köyü sakinlerinden Hasan Ulaş’ın kız kardeşi olan Emine Ünal, kapısı-penceresi olmayan derme çatma bir evde oğlu Engin ile birlikte yaşam savaşı veriyor. Ağva’nın Geredeli Köyü’nde ikamet eden Ünal ailesi, sağlık sorunları ve imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. Aile kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
YARDIM ELİ BEKLİYOR Kandıra Karaağaç Köyü’nden Emine Ünal geçirdiği felç sonucu sağ tarafını kullanamıyor ve konuşma güçlüğü çekiyor. Talihsiz kadın 4 yıldır yüksek diyabet hastası ve bu hastalığa bağlı olarak iki gözünü kaybetmiş. Oğlu Engin Ünal ise 12 yıldır kalın bağırsak kanseri ile mücadele ediyor. Aynı zamanda böbrek yetmezliği bulunan ve gün aşırı diyalize girmesi gereken genç kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
BİZE SAHİP ÇIKIN Geliri ve sosyal güvencesi olmayan 60 yaşındaki baba Sami Ünal, “Oğluma ve eşime benden başka bakacak kimsemiz yok. Engin iki hafta önce 13. ameliyatını oldu. Eşim kendi günlük ihtiyaçlarını zar zor karşılıyor. Evin arka kısmı çökmeye başladı, neredeyse yıkılmak üzere. Maddi imkanımız yok. Elimizde iki ineğimiz vardı onu da oğlumun ameliyat masrafları için sattık. Halimiz ortada, Allah’tan başka, yardım edecek kimsemiz kalmadı. Devlet büyüklerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve komşularımıza sesleniyorum. Bize sahip çıksınlar” diyerek içinde bulundukları zor durumu ifade etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑