Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Brown Cafe'de canlı müzik keyfi

Kandıra Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde hizmet veren Brown Cafe, her Çarşamba farklı solistleri ve konseptiyle müşterilerine canlı müzik keyfi yaşatıyor.

5 Nisan 2013 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.141 kez okunmuştur

Brown Cafe'de canlı müzik keyfi
Brown Cafe'de canlı müzik keyfi

Kandıra’da uzun yıllardır hizmet veren Brown Cafe, kendisini yenilemeye devam ediyor. Sıcak atmosferi ve güler yüzlü hizmetiyle ilçenin vazgeçilmez mekânlarından olan Brown Cafe, her Çarşamba farklı solistleri ve farklı konseptiyle müşterilerine unutulmaz bir akşam yaşatıyor. İlçenin genç yeteneklerinden olan gitarist ve solistler Ozan Karadeniz, Kerim Karabaş ve Serkan Tağ, baterist Efekan Ünlü, org ve klavyede Ufuk Güler dinleyicilerine doyumsuz müzik keyfi yaşatıyor.
KENDİMİZ AYAKTA TUTUYORUZ 2 yıl önce ilçemizi beğenerek kafenin işletmeciliğini devralan iş adamı Rahmi Katarcı, aslında İNTEM Yapısal Çelik ve İnşaat Anonim Şirketi yönetim kurulu üyesi. Cafe işletmeliğini hobi olarak yaptığını ifade eden Katarcı şu şekilde konuştu; "Kandıra’ya geldiğimizde kafenin konumunu çok beğendik ve devraldık. Geldiğimizde ruhsat konusunda birtakım sorunları vardı. Tüm sorunlarını temizleyerek hoş bir mekan yarattık. Kandıra’da öğrenci sayısı çok düştü ve gençlerin de işsizlik nedeniyle gelirleri çok düşük. Fakat ben bu kafenin ilçenin kaybedilemeyecek kadar değerli bir mekanı olduğunu düşünüyorum. Kendi öz varlığımızla ayakta tutmaya çalışıyoruz.
KARAOKE VE FASIL KEYFİ "Özellikle öğrencilere fiyatlar konusunda esnek davranıyoruz. Doğum günü kutlamalarını kafemizde yapmak isteyen müşterilerimizden ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Canlı müzik akşamlarında fasıl ve karaoke gibi sürpriz konseptler düzenliyoruz. Bizim ve müşterilerimizin güvenliğini koruyan ve kontrol eden, bize en büyük desteği veren ilçe emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyoruz."


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑