Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bozuk yollar vatandaşı isyan ettiriyor

Kandıra Akdurak Mahallesi’ndeki çoğu cadde ve sokakların yolları uzun zamandan beri içler acısı bir halde. Mahalle Muhtarı Cüneyt Özcan, yetkililerin söz vermesine rağmen yolların yapılmamasından dert yanıyor.

18 Temmuz 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.634 kez okunmuştur

Bozuk yollar vatandaşı isyan ettiriyor
Bozuk yollar vatandaşı isyan ettiriyor
Kandıra Akdurak Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Ada Caddesi, Kışla Caddesi, Teyfik Kandıra Caddesi, Niyazi Yelkencioğlu Caddesi, Fethi Aşkın Caddesi, Adil Tütün Caddesi, Mehmet Taner Caddesi, Konak tepe Sokak, Leylak Sokak, Yeni Cami Sokak ve Kadıdeğirmeni Sokak, aylardır bozuk yolları nedeniyle mahalle halkını mağdur ediyor. 4-5 ay önce alt yapı çalışmaları tamamlanmasına rağmen, üst yapı çalışmalarına başlanmaması vatandaşı çileden çıkartıyor.
SÖZ VERİLMİŞTİ, YAPILMADI Her gün gazetemize gelen şikâyetler üzerine Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan ile görüştük. Özcan, şu açıklamalarda bulundu; “Yaklaşık 5 ay önce doğal gaz çalışmaları ve alt yapı çalışmaları tamamlandı fakat üst yapı çalışmalarına bir türlü başlanmadı. Mahalle halkının şikâyetleri yükseldikçe yetkililere dilekçe yazarak durumu anlattım ve yardım istedim. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 15 Haziran’a kadar yolların bitirileceğinin sözünü vermişti fakat hiçbir çalışma başlatılmadı.
BU KIŞ ÇAMURLU GEÇMESİN Özellikle Ada Caddesi üzerindeki bozuk yolu kaymakamımız her gün kullanıyor. Üniversiteye giden cadde olduğundan öğrenciler kışı çamur içerisinde geçirdi. Mahalle sakinleri kışın çamurdan, yazın tozdan ve sık sık eskiyen ayakkabılarından sürekli şikayetçi. Vatandaşlar bu kışı da çamur içerisinde geçirmek istemiyor. Yolların bir an önce yapılmasını yetkililerden rica ve talep ediyorum.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑