Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Böyle hayırsever her köye lazım

Merkez Erikli Köy Muhtarı Ramazan Ören’in öncülüğünde, 3 hayırsever vatandaşın katkılarıyla bin kişiye Belenköy İlkokulu’nun bahçesinde iftar verildi.

22 Temmuz 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.038 kez okunmuştur

Böyle hayırsever her köye lazım
Böyle hayırsever her köye lazım

Kandıra Merkez Erikli Belenköy Mahallesi’nde muhtarlık öncülüğünde 3 hayırseverin katkılarıyla bin kişiye iftar verildi. İftara Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye başkan yardımcıları Asım Akkaya ve Murat Batmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, belediye meclis üyeleri, Kocaeli İSU Daire Başkanı Suat Torlak, Kandıra İSU Şube Müdürü Ramazan Kocabıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, çok sayıda köy muhtarı, çevre köyler ve köy halkı katıldı.
YOĞUN KATILIM Merkez Erikli Köy Muhtarı Ramazan Ören’in ev sahipliğinde yapılan iftar, havanın yağışlı olmasına rağmen okul bahçesi tıklım tıklım doldu. İsimlerini vermek istemeyen 3 hayırsever tarafından karşılanan iftara katılımın yoğun olması hayırseverleri oldukça mutlu etti. Merkez Erikli Belenköy okul bahçesinde bayan ve erkeklere ayrı bölümlerde sunulan iftar yemeğinde tas kebabı, çorba, pilav, irmik helvası ve ayran ikram edildi. Halk kuyruğa girerek yemeklerini alma heyecanı yaşarken, iftara katılan farklı il ve ilçelerdeki dost ve yakınlarını görmenin mutluluğunu yaşadı.
GAZZE’DEKİ ZULMÜ KINADILAR Köy muhtarı Ören, iftar sonrası söz alarak davete katılan başta ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Kaymakam Oktay Erdoğan da söz alarak Ramazan ayının anlam ve önemini anlattı ve Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmü kınayarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Akşam namazı Belenköy Köy Cami’nde cemaatle kılınmasının ardından köy kahvesinde sohbetler eşliğinde çaylar içildi. İftara katılan çok sayıda vatandaş, köy muhtarı ve hayırseverlere verdikleri iftardan ötürü teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑