Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Bollu Mahallesi muhtarı’ Ak Parti’ye geçmedim

Dün Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in kendisine Ak Parti rozeti taktığı Bollu Mahallesi muhtarı Hüseyin Seyrek’, açıklama yaparak Ak Parti’ye geçmediğini, Benim çizgim bellidir, parti değiştirmem söz konusu olamaz dedi.

6 Ekim 2018 Saat: 11:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.693 kez okunmuştur

Bollu Mahallesi muhtarı’ Ak Parti’ye geçmedim
Bollu Mahallesi muhtarı’ Ak Parti’ye geçmedim

Dün Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'ni köyümüze davet ettim. Köyüme vermis oldugu hizmetlerden dolayi kendisine ve çalışma ekibine tesekkür ettim. Bu esnada kendileri bana rozet takdim etmişlerdir. Belediyeden gazetelere servis edilen haberde, Ünal Köken’in Bollu Mahallesi muhtarı Hüseyin Seyrek’e AK Parti rozetini alkışlar eşliğinde taktığı, muhtarında  Ak Parti ailesinin bir ferdi olmaktan son derece mutlu olacağını belirten konuşması yer aldı.

Haberin bazı basın kuruluşlarında yayınlanması sonrası muhtar Hüseyin Seyrek adeta isyan etti. Bir açıklama yapan Seyrek, “Dün Kandıra Belediye Başkanımızı köyümüze davet ettim. Köyüme vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve çalışma ekibine teşekkür ettim. Bu esnada kendileri bana rozet takdim etmişlerdir. Benim de boşluğuma denk gelmiştir. Benim çizgim bellidir, partim bellidir. Benim parti değiştirmem söz konusu olamaz. Bütün dostlarımın bilgisine sunarım. sevgi ve saygılarımla” diye belirtti.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑