Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Boccenin Kalbi Kandıra'da Atıyor

Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü olarak bu sezon toplam 6 madalya ile ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar.

15 Ağustos 2023 Saat: 11:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 768 kez okunmuştur

Boccenin Kalbi Kandırada Atıyor
Boccenin Kalbi Kandıra'da Atıyor

Ankara Kahraman kazan ve Mersin Toroslar illerinde Yer ve Atış Oyunları olarak iki etaptan oluşan 2023 Türkiye Volo Şampiyonasında, Mersin şehrindeki Volo’nun en önemli disiplini olan Altın Nokta disiplininde Büyük Erkekler kategorisinde Tansel Bütün zorlu rakipleri geride bırakarak Türkiye 3.SÜ oldu ve Ekim ayında yapilacak olan Milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı. Role Mix Atış Oyunlarında da takım arkadaşı Sema Bayram ile birlikte Röle Mix disiplinide 1 puan ile madalyayı kaybedip, Türkiye 5.leri oldu.

Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü olarak bu sezon toplam 6 madalya ile ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar. Bunlar; *Petank Büyük Kadınlar Altın Noktada Sema Bayram Türkiye 3.lüğü *Kulübün Antrenör ve Sporcusu olan Ali Asker Recep Röle Mix Türkiye Şampiyonu *Basamak disiplininde Türkiye Şampiyonu *Volo Büyük Erkekler Geleneksel Tekler Türkiye 3.lüğü *Çift Geleneksel Türkiye 3.lüğü *Tansel Bütün Büyük Erkekler Altın Nokta Türkiye 3.lüğü elde ettiler.

Ayrıca Karadağ Budvada yapılan hazırlık kampında 97 kişinin katıldığı özel Turnuvada da Geleneksel Mix disiplininde 3. Olarak dereceye giren sporcularımız ülke ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑