Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Bizi, Bitik bitirdi

AKP'den DP'ye geçtikten sonra Kandıra Belediyesi Meclisi'ne seçilen Manav, eski arkadaşı Bitik hakkında sert konuştu. Kendisiyle birlikte hareket eden grub...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.696 kez okunmuştur

Bizi, Bitik bitirdi
Bizi, Bitik bitirdi

AKP'den DP'ye geçtikten sonra Kandıra Belediyesi Meclisi'ne seçilen Manav, eski arkadaşı Bitik hakkında sert konuştu. Kendisiyle birlikte hareket eden grubun son anda CHP'ye destek verdiğini iddia eden Manav, mahcubiyet duyduğunu ve istifa edebileceğini söyledi

 

 

DP İl eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın, Kandıra İmren Lokantası'nda DP İlçe Teşkilatı'na moral yemeği düzenledi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı yemeğe DP'nin Kandıra Belediye Başkan adayı Olcay Çelik, DP İlçe Başkanı Levent Yağız, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra çok sayı da partili katıldı. Yemeğe, AKP'den DP'ye geçen ve Kandıra Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Süleyman Manav'ın, seçim öncesinde kendisiyle birlikte hareket eden Hüdaverdi Bitik ve grubuyla ilgili açıklamaları damgasını vurdu. Yemekte bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Yağız: “Bizler halkımıza güvendik. Seçimlerde elimizden gelen tüm çalışmaları yaptık. Halkımızın takdiri de bu yöndedir zaten, belediye başkanlığı seçimlerinde bizlere destek vermek için yanımızda bulunan bir grup kişinin son anda kendilerini birilerine satmaları bizleri derinden üzmüştür. Seçimlerde aldığımız 1663 oylar sizlerin tertemiz helal oylarıdır” dedi.

 

SİYASET BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ

Daha sonra söz alan DP'nin adayı Çelik; “Bu siyaset bana çok şey öğretti. Ben tüm insanlara güvenirdim. Ama bu arenada bizlere verilen sözlerin tutulmadığını görünce, çok özür diliyorum, ama insanlara güvenim oldukça azaldı. Bizlere destek vermek için yanımızda yer alan bazı kişilerin son anda başka partide yer almasında doğrusu art niyet arıyorum. İnsanlar bu kadar çabuk nasıl değişir. İlçemizde çok kişinin para ile satıldığı yönünde ifadeler dolaşıyor. Bunlara inanmak istemesem de, bu olayların böyle olması sonucu da aklıma geliyor” dedi.

 

OLCAY ÇELİK'İ ALACAK PARA İCAT EDİLMEDİ

Bazı kişilerin kendi hakkında bile konuştuğunu söyleyen Çelik, “Bazı kişiler Demokrat Parti kendisini sattı diyor. Ama Olcay Çelik’i satın alacak para daha icat edilmedi. Önce söz vereceksiniz sonrada yalan söyleyeceksiniz. Bir elinde Kur’an-ı Kerim bir elinde yalan nereye kadar gideceksiniz? Kandıra’da neler oldu? İnanın olan biteni anlatmaya ben utanıyorum. Böyle insanların halen Kandıra’da siyaset yapmasına bir anlam veremiyorum. Bu günden sonra eskisi kadar siyasetin içinde aktif olarak yer almasam da her zaman bu ekibin de içinde yer alacağım” dedi.

 

SÜLEYMAN MANAV KAZANDIĞINA SEVİNEMEDİ

AKP’den istifa ederek DP'ye geçen ve 2. sıra Belediye Meclis üyesi adayı olan Süleyman Manav, belediye meclisi üyeliğini kazandığına sevinemediğini söyledi. AKP'den istifa ettiği dönemde yakın arkadaşı olan ve birlikte hareket ettiği Hüdaverdi Bitik hakkında sert konuşan Manav, şunları söyledi: “Ben iktidar partisi olan AKP’den istifa ederek DP’ye geçtim. Burada güzel arkadaşlar var ve böyle güzel bir ekibin içinde yer almaktan onur ve gurur duyuyorum. Ama benimle birlikte DP’ye destek veren bir grubun daha sonra CHP’ye destek vererek bizleri yarı yolda bırakması beni derinden üzmüştür” dedi.

 

MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDECEĞİM

Yaşanan olaylar nedeniyle belediye meclisi üyeliğinden istifa etmeyi düşündüğünü belirten Manav; “Bu tür kişilerin yüzünden, büyük mahcubiyet yaşadığım için Kandıra Belediye Meclisi üyeliğimden istifa etmeyi düşünüyorum. AKP’den bir grup kişinin son anda CHP’ye geçmeleri o kişilerin şahsi kişiliğini ön plana çıkartıyor. Halen dürüstlükten bahseden bu kişilerin siyasette yer almalarının Kandıra’ya zarar vereceğini, bu tür insanların seçim arifesinde iç yüzünü çok net gördüm. Umarım benim gördüğümü Kandıra halkı da görmüştür. Bu kişileri Allah’a havale ederek yoluma DP’den devam ediyorum. En kısa zamanda hak etmediğim belediye meclisi üyeliğimden istifa edeceğim” şeklinde konuştu. 

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑