Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Birdane: Ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor

AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Birdane gündüz Kandıra merkezde, akşam ise köylerde ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor

11 Kasım 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.207 kez okunmuştur

Birdane: Ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor
Birdane: Ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor

AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Birdane, 28 yıldır Kandıra'ya hizmet etmenin avantajını aday adaylığı sürecinde kullanmaya devam ediyor. Kandıra merkezde eğitim camiasında ve ardından Kandıra Halk Eğitim Müdürlüğü'nde yaptığı hizmetlerle merkez ve köylerde herkesin yakından tanıdığı Birdane, aday adaylık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Gittiği her köyde mutlaka birkaç öğrencisi ile karşılaşan Birdane ilk köy çalışmasını Kaymaz Araman'da yaparken, Ömerli, Küçük Hasanlı, Mülkşehsuvar, Esentepe, Duraklı, Özbey, Bozburun, Alefli, Sarıgazi ve Pelitpınarı köylerini de ziyaret etti.
Kadıra'ya bundan sonra belediye başkanı olarak hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Birdane, "Kendimi tanıtmaya gerek görmüyorum; hepiniz beni tanıyorsunuz. 30 yıla yakın süredir Kandıra'ya hizmet ediyorum. Kandıra'nın çilesini çeken birisi olarak çevremizden bize gelen ‘çık' taleplerine istinaden bu göreve talip olduk"dedi.
Birdane, konuşmasını şöyle tamamladı:"Kandıra sınırları içinde yaşayan 51 bin hemşehrimin ve ilçe dışında yaşan 150-160 bin kişinin sesi olmak istiyorum. Fakat sonuç ne olursa olsun partimizin vereceği karara saygı duyacağız. Kimi aday gösterirse onun arkasında duracağız ve destekleyeceğiz. Bakın yatırımlar yapılıyor, düne kadar çözülemeyen sorunlar çözülüyor. Yatırımların durmaması, için bu seçimlerde de oylarımızla hükümetimizi destekleyeceğiz."
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑