Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Birdane : Dualarımız Hayırlı Aday İçin

Halk Eğitim Müdürü aynı zamanda Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Birdane köy ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, ziyaretlerde tecrübelerini Kandıra’nın hizmetinde kullanmak istediğini belirtiyor.

18 Kasım 2013 Saat: 23:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.142 kez okunmuştur

Birdane : Dualarımız Hayırlı Aday İçin
Birdane : Dualarımız Hayırlı Aday İçin

Küçük yaşlarda kendisine verdiği söz nedeniyle, 30 yıla yakın zamandır Kandıra’ya hizmet veren ve yapılan tekliflere ve kariyer fırsatlarına rağmen Kandıra’dan başka hiçbir yere gitmeyen aday adayı Birdane, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kefken, , Kurtyeri, Potlar, Araman, Ömerli, Küçükhasanlı, Sinanlı Bilalli, Gölbaşı, Sarıcaali, Seyitalilar, Davutlar, Ballar, Alaybey, Cebeci, Karaağaç, Çalköy, Safalı, Hediyeli, Çerçilli, Beylerbeyi, Bağırganlı, Kabaağaç köylerini ziyaret eden Birdane, Kandıra’ya hizmete devam vurgusu yapıyor.
HAYIRLISI OLSUN DİYE DUA EDİN Ziyaretlerinde Halk Eğitim Müdürü olarak Kandıra’ya yaptığı hizmetlerden bahseden Birdane, eğitimci kimliği ve tecrübelerini belediye başkanlığında halkın hizmetine sunmak istediğini belirtirken, ‘’ Kandıra’yı bir adım öne geçirmek için aday adayı olduk. Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda sizlerin desteği ve duaları çok önemli. Kandıra için kim daha hayırlı hizmetler edecekse o aday gösterilsin diye dua edin, sizden başka bir şey istemiyorum. Sonuçta hayırlı olan milletimiz için hayırlı işler yapacak olan aday olsun’’ dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑