Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Birdane: 51 bin nüfusun başkanı olmak için aday oldum

AKP Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Birdane, resmi başvurusunu yaptı. Birdane, yaptığı konuşmasında 51 bin nüfusun başkanı olmak için aday olduğunu ifade etti.

23 Ekim 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.043 kez okunmuştur

Birdane: 51 bin nüfusun başkanı olmak için aday oldum
Birdane: 51 bin nüfusun başkanı olmak için aday oldum

Kandıra Halk Eğitim Müdürü olan İsmail Birdane AKP’den Kandıra Belediye başkan aday adaylığı için İlçe Başkan Vekili Yüksel Sağlam’a resmi başvurusunu yaptı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Raif Yıldız, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, merkez ve köy muhtarları, sendika üyeleri ve ailesi de Birdane’yi yalnız bırakmadı.
HER KÖYDE ÇALIŞTIM AKP Kandıra İlçe Başkan vekili Yüksel Sağlam, Birdane’nin adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. İsmail Birdane ise, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Öncelikle kendisini tanıtan Birdane; “Beni zaten tanıyorsunuz, yıllardır Kandıra’da çalışıyorum. Memuriyet hayatımda birçok okulda görev aldım, ilçede sivil toplum örgütlerinde de çeşitli kademelerde görevlerde bulundum. Kandıramızın her köşesi ve her köyüne gittim" dedi.
DESTAN YAZACAĞIZ 51 bin kişinin başkanı olmak için aday adayı olduğunu söyleyen Birdane, "Yıllardır seçim zamanı geldiğinde bizlere 'niye aday olmuyorsunuz?' diye sordular. Hep halkımızdan böyle talepler geldi. Bizde bu dönem bu demokratik yarışa girelim istedik ve aday adayı olmaya karar verdik. Ben, 51 bin kişinin belediye başkanı olmak için aday oldum. Kandıra'da destan yazacağız, Kandıra tarihinde görmediği hizmeti görecek. Yatmak yok, gece gündüz çalışarak Kandıra’ya hizmet edeceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑