Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bir haftada 38 kişi kurtarıldı

KOSKEM, Kandıra sahillerinde yaptığı cankurtaranlık çalışmaları ile 38 kişiyi daha kurtardı. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar 157 kişi boğulmaktan kurtarılmış oldu.

8 Temmuz 2014 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.354 kez okunmuştur

Bir haftada 38 kişi kurtarıldı
Bir haftada 38 kişi kurtarıldı
Tam donanımlı ekipmanları ve 110 cankurtaranıyla Kandıra sahillerinde cankurtaranlık hizmeti veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), geçtiğimiz hafta sonu yaptığı çalışmalar kapsamında 38 kişiyi boğulmaktan kurtardı. KOSKEM’in bugüne kadar yaptığı çalışmalarda toplam 157 kişiyi kurtardığı öğrenildi.
7 GÜN ARALIKSIZ Kandıra sahillerinde 8 bölgede cankurtaranlık hizmeti veren deniz sezonunu açılmasında bu yana hizmet veriyor. Zodyak botları, jet skileri ve deneyimli personeli ile kurtarma faaliyetlerini yürüten KOSKEM haftanın 7 günü aralıksız çalışıyor. Sadece Kandıra sahillerinde değil kentin yüzülebilen birçok bölgesinde güvenlik önlemleri alan KOSKEM, suya girmenin tehlikeli olduğu bölgelere tabela asarak vatandaşları uyarıyor. SAPANCA’DA ÖNLEM Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren KOSKEM, boğulmalara karşı Sapanca Gölü sahilinde de önlem aldı. Geçtiğimiz hafta bir gencin hayatını kaybetmesi üzerine Eşme sahilinde belli noktalara cankurtaran simitleri yerleştirildi. Sadece sahil bandına can simidi yerleştirmekle kalmayan KOSKEM tarafından işletmelere de can simidi verildi. Sahillerdeki can simitlerinin gereksiz yere kullanılmamasını söyleyen KOSKEM yetkilileri, vatandaşlardan cankurtaran olmayan yerlerde denize girmemeleri konusunda uyardı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑