Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bir engelli daha sevindirildi

Kandıra Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Yusufça Mahallesi’nde yaşayan engelli Müyesser Ay’a akülü tekerlekli sandalye verildi.

25 Eylül 2014 Saat: 17:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.521 kez okunmuştur

Bir engelli daha sevindirildi
Bir engelli daha sevindirildi
Geçtiğimiz haftalarda safra kesesinden ameliyat olan Kandıra Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, henüz iyileşememesine rağmen engellilere adadığı hayatına geri döndü. Hasta yatağında bile engelli vatandaşları düşünen Akşit, Yusufça Muhtarı Ahmet Çakır’ın kendisine müracaat etmesi üzerine akülü sandalyeye ihtiyacı olan engelli Müyesser Ay’a hayırseverlerin de desteğiyle akülü sandalye verdi.
HER SAĞLAM, BİR ENGELLİ ADAYI Uzun yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkûm olarak yaşayan fakat arabası bozulduğu için zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Müyesser Ay, Engelliler Derneği sayesinde akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Yardımlarından dolayı mahalle muhtarına ve engelliler derneğine teşekkür eden Ay, memnuniyetini dile getirdi. Başkan Akşit ise, ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşların muhtarlar tarafından derneğe bildirilmesi gerektiğini hatırlatarak, “Her sağlam bir engelli adayıdır. Bunu unutmadan yaşamak ve elimizden geldiğince engelli kardeşlerimize yardımcı olmak hepimizin görevi. Hayırseverlerin biz engellilere ve engelliler derneğine sahip çıkmalarını temenni ediyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑