Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Beylerbeyi’nde Fındık Festivali Büyük İlgi Gördü

Kandıra Beylerbeyi Derneği bayramın ikinci ve üçüncü günü Fındık Festivali adı altında Beylerbeyi köy meydanında düzenlediği etkinlik katılımcılar tarafından tam not aldı.

22 Ağustos 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.670 kez okunmuştur

Beylerbeyi’nde Fındık Festivali Büyük İlgi Gördü
Beylerbeyi’nde Fındık Festivali Büyük İlgi Gördü


Kandıra Beylerbeyi köyü derneği kurulduğu günden bu güne her alanda yaptığı etkinliklerle büyük beğeni topluyor. Önceki yıllar kurulan kısa süre içerisinde başarılı çalışmalarıyla halkın takdirini toplayan dernek başkanı ve üyeler her geçen gün bir yeniliğe imza atıyorlar. Dernek başkanlığına Ayhan Ayyıldız üstlenirken yönetimde ise Ali Çetin, Metin Özcan, Menderes Yoldaş, Erhan Öztürk, Cüneyt Cici, Saffet Dönmez, Bekir Ayyıldız ve Ali Güzel yer alıyor.
BEYLERBEYİ KÖYÜ DERNEĞİ BAYRAMA AYRI BİR RENK KATTI Kandıra Beylerbeyi Derneği geleneksel hale getirdiği fındık festivalini bu yıl ikincisini Beylerbeyi köyünde halkın büyük katılımıyla gerçekleştirdi. Bayramın 2. günü köy meydanında dernek tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmanın ardından tüm katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Daha sonra Beylerbeyinde ünlü imamların katılımıyla Kur’an-ı Kerim ziyafeti verildi.
BEYLERBEYİ SALLANDI Kandıra Beylerbeyi bayramın 3. günü akşamı köy meydanında düzenlenen fındık festivalinde doyasıya eğlendi. Çakır Muhammed ve ekibinin çalıp söylediği birbirinden güzel Karadeniz türküleri ve şarkılarıyla tüm davetliler doyasıya eğlendi. Katılımın yüksek olması dernek yöneticilerini oldukça sevindirdi.
HEDEFİMİZ BEYLERBEYLİLERİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAK Dernek başkanı Ayhan Ayyıldız “Kocaeli’nde kurmuş olduğumuz derneğin köyümüzle bağlantılı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız tüm Beylerbeyi köylülerini bir çatı altında toplamak için fındık festivali adı altında bir etkinlik düzenledik. Katılım oldukça yüksekti. Beylerbeyliyim diyen herkes buradaydı. Fakat biz bu tür etkinliklere çevre köylerinde katılması için yönetim kurulumuzla birlikte bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bir daha ki yıl ramazan ayında ünlü sanatçılar değişik etkinliklerle bu fındık festivalini daha da geliştirmeyi ve büyütmeyi düşünüyoruz. Bu festival vesilesi ile yirmi otuz yıllık dostlarımızı burada görmenin ayrıda bir mutluluğunu yaşıyoruz. Zaten amacımız halkı birlik ve beraberlik içerisinde eski ve yeni nesli tanıştırmak bu birliği dernek çatısı altında bir ömür boyu sürdüreceğiz“dedi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑