Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Belediyenin mali bütçesi 16 milyon TL olarak açıklandı

Kandıra Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda 2014 yılı mali bütçesi görüşüldü. Belediye bütçesi 11 milyon TL’den 16 milyon TL’ye çıkarıldı.

5 Kasım 2013 Saat: 23:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.855 kez okunmuştur

Belediyenin mali bütçesi 16 milyon TL olarak açıklandı
Belediyenin mali bütçesi 16 milyon TL olarak açıklandı
Kandıra Belediye Meclisi önceki gün Kasım ayı oturumunu gerçekleştirdi. İki gündem maddesinin yer aldığı mecliste 2014 yılı mali bütçesi ve Çakırcaali Köyü’nde olan Cicioğlu Petrol’un bulunduğu bölgede yapılan imar plan değişikliği görüşüldü. 2014 yılı mali bütçesi bütçe komisyonu raporuna göre 11 milyon TL’den 16 milyon TL’ye çıkarak oy birliğiyle kabul edildi.
HİZMET ALANIMIZ GENİŞLEDİ CHP’li meclis üyesi Mehmet Tımaç, bütçe ile alakalı açıklama yaparak AK Parti belediye başkan aday adaylarına seslendi. Tımaç; “Öncelikle yeni bütçemiz hayırlı olsun. Bilindiği gibi 2014 de yeni bir seçim maratonu var. Bol miktarda aday adayları var. Gazetelerde okuyoruz, değişik projeler üretiyorlar. Geçmişten gelen tecrübeme dayanarak bu bütçe ile ilgili değerlendirme yapmak istiyorum. Aday adayları olan arkadaşlar da bütçe üzerine kafa yorarlarsa toplumumuzu daha iyi bilgilendirirler. Eskiden 11 milyon belediye bütçemiz, 20 km hizmet alanımız vardı. Nüfusumuz ise 15 bin civarındaydı. Fakat şimdi yeni belediye kanununa göre köylerde belediyemizin hizmet alanına girdi. Hizmet alanımız 930 km oldu nüfusumuz da 50 bine çıktı. Yeni gelecek arkadaşımıza Allah kolaylık versin ” dedi.
KÖYLERDEN VERGİ ALINMAYACAK Cengiz Kan ise 2014 yılı bütçesi ile ilgili yaptığı açıklamasında; “2009 yılında seçildiğimizde belediyenin 5 milyon lira civarında bütçesi vardı. Giderleri azaltarak ve gelirleri her yıl %10 civarında artırarak bütçemizi yükselttik. Tabi hizmet alanlarımız genişledi. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Birkaç tüyo vermek gerekirse hizmet noktasında 2014 yılından itibaren özellikle mahalle olmuş alanlardan vergi alınmayacak ve su ücretleri de maliyetin 4/1 kısmı alınacak” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑