Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Belediye içinde değişikliler yapıldı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilk etapta Belediye içerisinde ufak değişiklikler yaparak çalışmalarına başladı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.654 kez okunmuştur

Belediye içinde değişikliler yapıldı
Belediye içinde değişikliler yapıldı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilk etapta Belediye içerisinde ufak değişiklikler yaparak çalışmalarına başladı.

 

ÜNAL CANKURT

1 Nisan Çarşamba günü mazbatasını alarak devir teslim töreni ile Mustafa Öğren’den görevi teslim alan Kan, çalışmalarına başlamıştı. Bunun yanında ziyaretçi akınına uğrayan Kan, bir yandan da Belediye içerisinde ilk olarak ufak görev değişikliği yaptı.

 

Görev Değişimi şöyle oldu

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Belediye içersinde değişiklikler yaptı. Özel Kalemde ve evlendirme memuru olarak görev yapan Hatice Kılıç’ı Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezine evlendirme memuru olarak görevlendirirken burada boşalan Özel Kaleme AKP Kadın kolları Başkanı Fatma Yağız getirildi. Belediye Yazı işleri müdürü görevini yürüten Ersin Çelebi Zabıta amirliğine atanırken yazı işlerine zabıta amiri olarak görev yapan Sami Özoğlu atandı. Belediye santralinde görev yapan Rukiye Çolak’ın yerine Gönül Hanım getirildi. Rukiye Çolak’a şuan bir görev verilmedi. Belediye Başkan makam şoförü olarak görev yapan Mustafa Kaya zabıta şoförlüğüne gönderilirken yerine İSU’da görev yapan Mesut Ceylan getirildi. Halkla ilişkiler ve basın görevini yürüten Umut Akıncı Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezine gönderilirken yerine Tarık Özaydın’ın gelmesi bekleniyor. Kandıra Fen işleri Müdür vekili olarak Asım Filiz’in yerine Tülin Yemlioğlu getirilirken Asım Filiz ise Fen İşleri müdür yardımcılığı görevine getirildi.

 

Kimsenin ekmeği ile oynamayız

İleriki günlerde Belediye içerisinde bunun dışında değişiklikler olması bekleniyor. İlk Belediye Meclis toplantısı yapan Başkan Kan ve Belediye Meclis üyeleri görev dağılımı yaparak ilk toplantısını gerçekleştirmişti. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını Kandıra Belediyesinde görev değişikliklerinin olabileceğini bunun yanında İlçemize güzel hizmet sunabilmek için çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirten Kan, sorun üreten değil sorun çözen Belediye olacağız dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑