Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Bekirdere’nin kaderini değiştirmeye aday

Kandıra’nın örnek muhtarı seçilen Çerçilli Köyü eski muhtarı Kemal Derin’in oğlu Kemalettin Derin, Bekirdere Mahallesi muhtar adayı oldu. Derin, Bekirdere’nin kaderini değiştirmek için aday olduğunu söyledi.

13 Şubat 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.007 kez okunmuştur

Bekirdere’nin kaderini değiştirmeye aday
Bekirdere’nin kaderini değiştirmeye aday
Kandıra’nın tanınan ve sevilen simalarından Ayşe-Kemal Derin çiftinin 3 çocuklarından en büyüğü olan Kemalettin Derin, babasının mesleğine talip oldu. Kandıra’da başarılı hizmetleriyle tanınan Kemal Derin, dönemin örnek muhtarı da seçilmişti. Babasının bu başarısına özenen Kemalettin Derin, Bekirdere Mahallesi’ne çılgın projeler üreterek herkesi hayrete düşürüyor. Bekirdere Mahallesi Muhtar Adayı Kemalettin Derin, Kandıralıların yoğunlukta bulunduğu mahallesine birbirinden güzel projelerle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek istiyor. YÖNETİCİLİK YAPTIM Derin, kısaca kendini tanıtarak projelerini tek tek şu şekilde sıraladı; “1975 yılı Kandıra Çerçili Köyü doğumluyum. İlkokulu Çerçili Köyü’nde ortaokulu Akmeşe yatılı okulunda daha sonra İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldum. 1998 yılından bu yana Bekirdere Mahallesi Sezer Sokak No:83 adresinde ikamet etmekteyim. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nda çalışmaktayım. Çeşitli sivil toplum kurumlarında yöneticilik yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım.
DESTEK BEKLİYORUM Bekirdere Mahallesi’nde yaşayan, burada çocuklarını büyüten, buranın havasını soluyan, sokağını ve mahallesini seven aktif ve sosyal bir kişi olarak mahallemdeki sıkıntılara çoğu zaman kayıtsız kalmadım ve de kalamazdım. Benimde mahalleme hizmet etme zamanımın geldiği gördüm ve Bekirdere Mahallesi’nin sorunlarını sıkıntılarını çözmek, mutsuzluğu mutluluğa çevirmek, sahipsizliğini sahiplenmek ve mahallem için yapmayı istediğim projelerimi gerçekleştirmek için Bekirdere Mahallesi muhtarlığına aday oldum. Bekirdere’ye hizmet etmek benim için şereftir, onurdur, mutluluktur. Çıktığım bu hizmet yolunda desteklerinizi bekliyorum. YANSITICI AYNALAR Muhtar seçilmem durumunda Bekirdere Mahallesi’nin güzel insanları için yapmayı düşündüğümüz insanlara değer veren sosyal projelerimiz var. Acil olarak mahallemizdeki sokak aralarına ana yol üzerindeki aşağıya iniş ve yukarıya çıkış yollarına çocuk parklarının olacağı yol üzerine kaza olmasını ve can yanmasını önlemek amacıyla araçları yavaşlatıcı kasisler , trafik uyarı levhaları ve yansıtıcı gömme aynalar konulması gereklidir. Büyükşehir ve İzmit belediyesinden sağlıkla ilgili destek isteyeceğiz. Sağlık tarama otobüsünü altı ayda bir mahallemize getirip mahallemizin güzel insanlarının genel muayene olmalarını sağlayacağız. Sağlık açısından herhangi bir sorun çıkanları tespit sonrası doktora yönlendireceğiz. GEZELİM GÖRELİM Sinema ve tiyatro kültürel gelişim ve sosyal ilişkilerin gelişmesi anlamında önemlidir. Benim annem 65 yaşında hayatında ne sinemaya ne de tiyatroya gitmişliği yoktur. Bu benim içimde bir ukde kalmıştır. Belediyelerimize cephanelik alanı üzerindeki boş arazilerden birine cep sineması kurulması için projelerimizi sunacağız, destek isteyeceğiz. Bekirdere’yi sosyal aktivite alanında sinema ve tiyatroyla buluşturmak istiyoruz. Mahallemiz insanlarına belediyemizden otobüs temin ederek görmedikleri yerleri gezdirmeyi, yani farklı iller ve ilçelerdeki tarihi camileri ve yapıları, tarihi savaşların yapıldığı şehitlikleri yani gezelim görelim. Bu duygusallığı bu güzellikleri biz de yaşayalım mantığıyla Bekirdere’nin güzel insanlarına bunları göstermek istiyoruz.
BELEDİYE OTOBÜSÜ Mahallemize daha önceleri belediye otobüsü çalışıyordu. Düzenli ve belirli saatlerde aksatmadan yolcu alıyordu. Ve mahallemizde belediye otobüsünden faydalanıyordu. En önemlisi de yazın fuar açılınca insanlar belediye otobüsüne sokağından binip ailesiyle rahatça tam fuarın önünde iniyor, geziyor, eğleniyor ve yine evine dönüşte de saatli kalkan belediye otobüsüne binip rahatça yine sokağında inebiliyorlardı. Ancak belediye otobüsleri komple kaldırılınca mahalle halkı mağdur oldu. Belediyemize bu konuda ki sıkıntıları ileterek sorunun çözülmesi noktasında destek isteyeceğiz. UZMAN PSİKOLOGLA MANEVİ DESTEK Mahallemizdeki aile içi şiddet , anne baba çocuk arasındaki sorunlar çevresel ve sosyal sorunların giderilmesi için mahallemizde yaşayan erkek bayan genç yaşlı kişilerin dertlerine ortak sorularına cevap vermek için başta Kocaeli tabip odasından ve belediyenizden uzman psikolog getirip bu anlamda manevi destek sağlamayı istiyoruz. Bekirdere Mahallesi’nin değerli ve güzel insanları öncelikle sizde bilirsiniz ki oturduğumuz her sokakta sevilen sayılan sözü geçen özü sözü bir kişiler vardır. Amacımız bu kişilerden her sokaktan üç veya beş kişiyi seçip mahalle konseyini oluşturmak. Kısaca sokağımızdaki sorunları belirli eksikliklerin ve ihtiyaçların giderilmesi açısından başta muhtarlara ve azalara ulaşılması ve sorunların çözülmesini talep edilmesi. Bu çıktığımız hizmet yolunda desteklerinizi bekliyoruz.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑