Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Becerikli: Akdurak’ta becerikli işler yapacağım

Oldukça iddialı seçim yarışına giren Akdurak Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Becerikli, muhtar olduğu takdirde bürokrasi gücünü kullanarak soyadı gibi becerikli bir işler yapacağını belirtti.

28 Mart 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.817 kez okunmuştur

Becerikli: Akdurak’ta becerikli işler yapacağım
Becerikli: Akdurak’ta becerikli işler yapacağım


Akdurak Mahalle Muhtar Adayı Hasan Becerikli, siyasi ve idarecilerle olan ilişkisini en güzel şekilde kullanarak mahallesine hizmet vermeyi hedefliyor. İSU Genel Müdürlüğü’nde çalışan Becerikli, “Bürokraside açamayacağım kapı yok, yaptıramayacağım iş yok. Ben muhtar olursam Kandıra ve çevresinde görülmemiş muhtarlık yapacağım” şeklinde konuştu.
MAAŞIMI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERECEĞİM Niçin muhtar adayı olduğunu açıklayan Becerikli, “Doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek için aday oldum. Mahallemizin uzun yıllardan beri bakımsız ve içler acısı bir halde olması mahalle sakini olarak beni derinden üzüyor. Bu nedenle mahalleme hizmet etmek ve eser bırakmak için yola çıktım” diye kaydetti. Becerikli, maaş için muhtar adayı oldu diyenler için ise “Aldığım muhtarlık maaşını mahalleme hizmet ve ihtiyaç sahibi aileler için kullanacağım” diye yanıt verdi.
YAPTIRAMAYACAĞIM İŞ YOK Halen İSU Genel Müdürlüğü’nde çalışmakta olan Becerikli, “Bende uzun yıllardır mesleğim gereği bu kurumlar ile iç içeyim. İnsani ilişkilerim çok iyi. Bürokraside açamayacağım kapı yok, yaptıramayacağım iş yok. Ben muhtar olursam Kandıra ve çevresinde görülmemiş muhtarlık yapacağım” şeklinde konuştu.
TARİHE VE KÜLTÜRE SAHİP ÇIKACAĞIZ Oturarak muhtarlık yapmayacağını belirten Becerikli, projelerinden şu şekilde bahsetti: “Mahallemizde çocuklarımızın ve ailelerimizin nefes alabileceği sosyal ortamlar, parklar çay bahçeleri, mesire alanları oluşturacağız. Mahallemizde bulunan tarihi ve kültürel olarak önemli Ahlat Dede ve Üçbey Tepesi’ne sahip çıkacağız.”
HASAN BECERİKLİ KİMDİR? 1969’da Kandıra Akdurak Mahallesi’nde doğan Hasan Becerikli, ilk ve orta öğrenimimi Kandıra’da tamamladı. Evli ve üç çocuk babası olan Becerikli, Kandıra eski esnaflarından olan babası kalaycı Hüseyin Becerikli ile birlikte uzun yıllar Kandıra’da esnaflık yaptı. 2003 yılında Kandıra Belediyesi, 2004 yılında Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU Genel Müdürlüğü’nde işe başlayan Becerikli, burada 10 yıldır görev yapmakta.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑