Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Becerikli, Akdurak Mahallesi’ne aday

İSU Kandıra Şubesi’nde personel sorumlusu olarak görev yapan Hasan Becerikli, doğup büyüdüğü Akdurak Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

8 Ocak 2014 Saat: 15:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.376 kez okunmuştur

Becerikli, Akdurak Mahallesi’ne aday
Becerikli, Akdurak Mahallesi’ne aday

İlçemizin tanınan ve sevilen simalarından aynı zamanda İSU Kandıra Şubesi’nde personel sorumlusu olarak görev yapan Hasan Becerikli, Akdurak Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. Hasan Becerikli sevecen ve beyefendi kişiliğiyle Kandıra’da büyük bir kitle tarafından sevilen bir isim. Akdurak Mahallesi sakinleri de Becerikli’nin bu başarısından istifade etmek için mahallelerine muhtar olmasını talep etmiş. Becerikli aylardır mahalle halkının bu talebini tüm dost ve yakınlarıyla istişare etmiş, büyük bir kesim Becerikli’nin muhtar adayı olmasını uygun görmüş.
HİZMET ETMEYİ SEVİYORUM Hasan Becerikli’nin aylardır Kandıra’da muhtar adayı olduğu zikredilse de Becerikli, halkın onayını almadan sahaya inmedi. Mahalle sakinleriyle yaptığı görüşmeler sonrasında kesin karar alan Becerikli, Akdurak Mahallesi muhtar adayı olduğunu ilk kez bize açıkladı. Becerikli, şu sözlere yer verdi; “Halkıma hizmet etmeyi seviyorum. Halkımın sorunlarına çare üretmek beni memnun ediyor. Halkımla bir bütün yaşamak bana keyif veren en büyük duygu. Bu duygu ve düşüncelerle doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek, sorunlara çözüm üretmek ve halkımla birlikte gelecek günlere daha aydın bakmak umuduyla doğup büyüdüğüm Akdurak Mahallesi’ne muhtar adayıyım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑