Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Baştopçu, Kandıra’da erzak dağıttı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kandıra’nın Babaköy ve Duraçalı köylerini ziyaret etti. Muhtaç aileleri unutmayan Milletvekili Baştopçu, Ramazan erzakı dağıttı.

13 Ağustos 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.291 kez okunmuştur

Baştopçu, Kandıra’da erzak dağıttı
Baştopçu, Kandıra’da erzak dağıttı
TBMM’nin tatilde olması dolayısıyla bu dönemi Kocaeli’de geçiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’nun son durağı, Kandıra oldu. Babaköy’de iftar programına katılan Milletvekili Muzaffer Baştopçu’ya Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk de eşlik etti. İftar sofrasından sonra köy kahvesine geçilerek köy halkı ile sohbet edildi. İhtiyaç sahibi aileleri de unutmayan Milletvekili Baştopçu, kendilerine erzak yardımında bulundu.
KÖYLÜDEN YOL TEŞEKKÜRÜ Teravih namazı için Duraçalı Köyü Alaybey Mahallesi’ne geçen Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ve beraberindekiler, köy halkı ile köy kahvesinde keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Köy girişindeki 500 metrelik yolun asfaltlanmasından dolayı Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a teşekkür eden köylüler, ilaçlama yapılmasını istedi. Milletvekili Muzaffer Baştopçu ve Başkan Cengiz Kan ilaçlama yapılacağı noktasında köylülere söz verdi. Muzaffer Baştopçu ve beraberindekilerin köy ziyaretleri, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑